Bravura_djungel_2-1

News

Bravura på universitetsturné

av Bravura

Chalmers22 Turné med våra Talent Ambassadors
I förra veckan var vi på en liten turné i södra Sverige med våra Talent Ambassadors. Vi inledde veckan på Chalmers, tillsammans med vår Talent Ambassador Gentiana, där vi fanns till hands för dem som ville ha hjälp med cv-granskning eller var nyfikna på våra lediga tjänster. Efter en intensiv dag i Göteborg åkte vi vidare söderut till Lunds Tekniska Högskola där vi följde samma upplägg tillsammans med vår Talent Ambassador Carl Wilhelm. Det var toppen för oss att träffa så många duktiga och trevliga studenter! Vi hoppas att vi kunde ge några värdefulla tips om cv-skrivande och jobbmöjligheter under eller efter studierna.

Chalmers33

LTH11

IMG_2838-(2)

Personalvetardagen i Lund
I slutet av veckan var vi på Lunds Universitet på personalvetardagen, PiL, där vi höll en workshop i intervjuteknik. Där träffade vi personalvetarstudenter och berättade om karriärvägar internt hos oss.

Med andra ord var det en fantastisk vecka fullspäckad med spännande samtal och möten med talangfulla studenter, tack till alla som vi träffade!

Läs mer om våra Talent Ambassadors här
Läs våra cv-tips här

nyheter