Bravura_djungel_2-1

News

Träffa våra Talent Ambassadors

av Bravura

Vi tror på duktiga studenter
Bravura startades 2008 från en liten källarlokal vid KTH. Sedan dess har vi vuxit och blivit ett företag med över 200 anställda konsulter och 70 interna medarbetare. I december blev Bravura utsett till ett av Sveriges snabbast växande företag 2013, läs om det här. Med våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg är vi idag långt borta från den mörka källarlokal som verksamheten startade från, men vår närhet till universitetslivet är fortfarande stark.

Vi arbetar med många kundföretag som precis som vi tror på att identifiera och utveckla juniora talanger som en investering för framtiden. Därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga studenter och nyexade att matcha med våra kontakters behov.

De tipsar dig om jobb
Vi har tagit fram vårt Talent Ambassador Program för att komma närmare studenterna på ett antal universitet – inledningsvis Chalmers, KTH och Lunds Tekniska Högskola. Vi vill nå ut med de möjligheter som finns i form av lediga tjänster för nyexade och extrajobb för studerande.

För dig som studerar på något av dessa universitet innebär det att du kan träffa representanter för Bravura på plats i din skola. Med dem kan du prata karriär och få tips på aktuella uppdrag att söka genom Bravura.

Bravura önskar varmt välkommna till våra Talent Ambassadors, Cim och Marcus på Kungliga Tekniska Högskolan, Carl Wilhelm på Lunds Tekniska Högskola och Gentiana på Chalmers. Haffa tag i dem i korridoren eller skicka ett mejl med dina frågor!

TAbildbloggen

nyheter