Bravura_djungel_2-1

News

Fyrverkerier och förhoppningar

av Bravura

Välkommen tillbaka efter julledighet och nyårsfirande! fyrverkerier_SV

Hoppas att du har fått en bra start på det nya året. För många är dagarna runt nyår en tid för eftertanke, du ser tillbaka på året som gått och planerar för det nya. Nyårslöften formuleras och träningskort inhandlas. Men det är också en tid då förväntningar byggs upp, förhoppningar på det som väntar runt hörnet. Vad hoppas du ska hända 2014? Är det dags för nästa karriärsteg, kanske ett nytt jobb?

Om dina förhoppningar handlar om karriär och jobb, ta en titt på vår lista med lediga tjänster. Vi har massor av nya uppdrag ute just nu på spännande företag. Kanske är det någon av dessa tjänster som kommer att leda till en viktig förändring för dig 2014?

Vi på Bravura önskar dig en trevlig långhelg!

inspiration