Bravura_djungel_2-1

News

Bravuras julkalender: Lucka 2

av Bravura

På Bravuras kontor råder det julstämning för fullt och vi vill gärna dela med oss av några av våra medarbetares julfavoriter. Med knappt tre veckor kvar till jul bjuder vi på den andra luckan i vår lilla julkalender som presenteras i fyra delar. Bakom lucka 2 har vi Robin Landberg, account manager på Bravura. RobinLandberg_JulSV

Hej Robin! Julbordet är härligt, men vilken är din absoluta favorit bland godsakerna?
- Dopp i grytan helt klart! Det äter vi varje jul i min familj. Det var min farmor och farfar som introducerade det på vårt julbord. Och för er som inte vet vad det är så är dopp i grytan när man doppar bröd i en varm, salt buljong man gjort av skinkspadet från julskinkan. Vi brukar doppa hårt tunnbröd (som gärna härstammar uppifrån Norrland) i vår gryta. Sedan lägger vi rejält med smör på. Riktigt gott!

Tack Robin för det tipset! Vi får väl se om några vågar prova på denna delikatess på julbordet i år... Vi ses i lucka nummer 3 som kommer nästa vecka!

Vi på Bravura önskar dig en mysig väntan på julen! Lycka till med julstöket och, om du har börjat, planerna inför nästa år!

gruppbild_bakomgran2SV

inspiration