Bravura_djungel_2-1

News

Överraskning från en glad konsult

av Bravura

I förra veckan fick vi ett oväntat besök på Bravuras kontor i Malmö. Det var nämligen Henrik, tidigare konsult hos oss, som kom förbi med en tårta för att tacka Bravura för all hjälp under årets gång.

Henrik tog kontakt med Bravura när han var arbetssökande och letade efter ett lagerjobb. Under samma period fick Bravura i Malmö en förfrågan från ett företag i Helsingborg som behövde hjälp med sommarbemanningen. Henrik kunde fylla luckorna som behövdes och fick uppdraget. Han gjorde ett bra jobb och efter sommaren valde kunden att hyra in honom i ytterligare fem månader.

När kunden flyttade sin verksamhet försvann behovet av den extra resurs Henrik hade inneburit och han fick istället ett liknande uppdrag hos en annan kund. Efter sex månaders jobb där var kunden så nöjd med Henrik att de erbjöd honom en tillsvidareanställning, där han jobbar idag.

Vi tackar för både besöket och tårtan och önskar Henrik stort lycka till i fortsättningen!

tarta

inspiration