Bravura_djungel_2-1

News

Resultaten från Bellmanstafetten!

av Bravura

I lördags deltog Bravura i Bellmanstafetten. Vi ställde upp med totalt sex lag som vardera sprang 5 x 5 kilometer. Alla var fantastiskt duktiga men framför allt var det en strålande dag på Norra Djurgården med sol, picknick och härlig stämning.

För att ändå skryta lite vill vi meddela att Bravuras snabbaste lag, Bravura Prestissimo, kom på 14:e plats i den mixade klassen – som totalt bestod av 528 lag! Tiden landade på 1:42:16, vilket är hela fyra minuter snabbare än förra året då det snabbaste Bravuralaget sprang på 1:46:21.

Bravuras fem andra lag fick tiderna:
Bravura Vivacissimo - 1:55:58.
Bravura Adagio - 2:04:07.
Bravura Vivace - 2:07:43
Bravura Moderato - 2:12:15
Bravura Lento - 2:18:24.

Förutom fina insatser av varje löpare hade vi helt klart den bästa hejaklacken!

Se hela resultatlistan här!

inspiration