1. BRAVURA
 2. Rekrytering inom kundtjänst

Rekrytering inom kundtjänst

Bravura hjälper er att hitta rätt kompetenser och talanger inom kundtjänst. Klicka på knappen för att bli kontaktad eller läs mer nedan.

Rekrytering kundtjänst

Rekrytera personal inom kundtjänst

Att göra rätt rekrytering inom kundtjänst är ofta avgörande när det handlar om ett företags möjlighet att leverera bra service. Genom Bravura kan ni hitta kandidater med rätt inställning, servicekänsla och förmåga att hjälpa era kunder utifrån deras behov. Att göra en felrekrytering kan vara kostsamt och i Bravura har ni en partner med lång erfarenhet av rekrytering inom många olika branscher.

Behöver ni rekrytera kompetens kundtjänst?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Riskfri rekrytering av kundtjänstmedarbetare

En felrekrytering kostar både pengar och tid och om det blir fel behöver du ofta göra om hela processen. Med Bravuras metod kan du på ett tryggt och flexibelt sätt utöka er verksamhet. Vi kallar det för riskfri rekrytering vilket innebär att ni börjar med att hyra en konsult via Bravura och fattar rekryteringsbeslutet senare. Bravura tar hela risken och står som arbetsgivare i början. Först efter att ni har sett att allt fungerar som det ska går ni vidare med en eventuell anställning.

Bravuras rekryteringsprocess

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Nedan är de steg som ingår i en rekrytering.

Behovsanalys och kravprofil

 • Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå ert specifika behov på djupet. Vi sätter tillsammans grunden för vilken profil ni söker och skapar rätt underlag för annonsering och vilka frågor som ska ställas under intervjuerna, specificerar vilka kompetenser och erfarenheter som efterfrågas samt vilken potential och värdegrund som är relevant för rollen och företaget.

Marknadsföring, urval och intervjuer

 • Vi jobbar datadrivet med kandidatanskaffning och konverterar trafik till faktiska ansökningar från rätt kandidater. Vi annonserar på de största jobbsökarsajterna på marknaden så att din tjänst exponeras rätt. Därtill jobbar vi med sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Vi använder en kompetensbaserad urvalsmetodik för att effektivisera rekryteringsprocessen för dig som kund och skapa fördomsfria urval. Kompetensbaserad urvalsmetodik är en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. I behovsanalysen definierar vi vilka erfarenheter och egenskaper som behövs för att prestera och trivas i rollen. Kandidaten intervjuas med frågor som är anpassade till de specifika kompetenser som efterfrågas där fokus på agerande i tidigare situationer, problemlösning och upplevelser är i fokus. Kandidatens svar och beteende analyseras för att göra en matchning och du får ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag.

Vi presenterar och ni träffar kandidater

 • Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha era behov. Ni väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju. Inför intervjun har vi möjlighet att dela värdefulla tips och insikter för att nå bästa resultat. Vi agerar partner och fungerar som ett stöd.

Kompletterande tester och referenstagning

 • Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor.

Tillsättning och uppföljning

 • Tillsättning! Vi är i mål och din nya medarbetare eller konsult börjar. Vi är nöjda när alla inblandade parter är nöjda. Därför är uppföljningen ett viktigt för ett lyckat samarbete. Du som kund får som del av processen utvärdera Bravura och vår prestation under rekryteringen.

Kompetensbaserad rekrytering

Att utvärdera en så komplex varelse som människan är inte lätt och det är dyrt att felrekrytera. En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika onödiga kostnader och tar bort det subjektiva tyckandet vid beslutsfattandet genom att basera urvalet på mer sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Anlita Bravura för rekrytering inom kundtjänst

Vi vet att det krävs särskilda kunskaper och erfarenheter, nyfikenhet och engagemang för att lyckas inom kundtjänst. Genom Bravura kan du hitta talanger med rätt utbildning och erfarenhet från uppdrag som liknar det ni har att erbjuda. Behöver du hjälp med rekrytering inom kundtjänst är det helt enkelt ett område där vi är riktigt starka.

Med Bravura får ni en partner som:
 • Erbjuder säker rekrytering, ni hyr personal tills ni vet att ni har rätt person
 • Hittar rätt person snabbt eftersom vi redan har dem i vårt nätverk
 • Hyr ut personal med kollektivavtal
 • Har lång erfarenhet av rekrytering inom ert område
 • Jobbar med rekrytering inom kundtjänst på era villkor

Riskfri rekrytering

Hyr först och anställ när det passar er. Det är ett säkrare sätt att växa verksamheten.

Hittar snabbt rätt kompetens

Vi har stort nätverk av kandidater och kan snabbt tillsätta rätt kompetens utifrån era behov.

Högre engagemang

Vi går den extra milen! För oss handlar engagemang om att ni ska känna att vi bryr oss lika mycket om er affär som ni själva gör.

Samarbetet mellan Telia och Bravura

Bravura samarbetar sedan 2012 med Telia Company och förser dem med kompetens inom området Professional Services. Under åren har samarbetet växt och idag är Bravura exklusiv leverantör inom det affärsområde som Telia kallar för Customer Service Delivery, enheten som tillhandahåller kundtjänst med 1000-tals anställda.

Samarbetet mellan Telia och Bravura

Om Bravura

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger med noll till åtta års erfarenhet. Vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom IT & Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt medarbetare till er.

Bli kontaktad

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

Medarbetare på Bravura. Håller i en dator.