Tack för din ansökan!

Nu är du ett steg närmare ett nytt jobb

Vi vill gärna ha lite feedback om din upplevelse med att söka jobb via Bravura. Svara gärna på frågorna i formuläret nedan.

Betygsätt din upplevelse

Vad händer nu?

Vi kommer att granska din ansökan snarast möjligt. Om du går vidare i ansökningsprocessen kommer någon från rekryteringsteamet att kontakta dig för en kortare avstämning. Om du inte hört från oss inom två veckor har vi troligtvis gått vidare med andra personer. Vi lovar att vi gör vårt bästa för att ge dig besked om din ansökan så fort som möjligt!

Din profil

Vill du ladda upp ett nytt CV? Vill du ändra dina uppgifter? Eller vill du ställa in din jobbevakning? Logga in på din profil!

Vill du söka fler jobb?

Klicka på knappen nedan för att se alla lediga jobb!

Så går rekryteringsprocessen till

Här kan du läsa mer om rekryteringsprocessen om de olika stegen du kommer gå igenom med oss om du går vidare.

URVAL

Vi säkerställer rätt person på rätt plats genom kompetensbaserad rekrytering som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen. Det innebär en strukturerad analys av personliga egenskaper, färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning för att skapa bästa möjliga matchning mot behovet.

INTERVJU

Efter en telefonavstämning är det dags för en intervju med oss, där du får träffa en av våra rekryterare. Om du går vidare efter det är nästa steg att träffa företaget där tjänsten utannonseras. Intervjuerna tar cirka 1 timme. 

ÅTERKOPPLING

Under hela rekryteringsprocessen får du återkoppling från din kontaktperson på Bravura som du alltid kan vända dig till om du har några frågor. Vi håller även kontakt med dig efter du har blivit anställd för att se så att allt går bra enligt dina förväntningar.

Så ökar du dina chanser att landa drömjobbet

Det är ofta hög konkurrens om jobben och vi tar emot väldig många ansökningar. För att maximera dina chanser att landa drömjobbet har vi några snabba tips till dig.

UPPDATERA DIN PROFIL

Se till att ha med de senaste relevanta kompetenserna ochg erfarenheterna i din profil. Ställ även in din jobbevakning så att du får tips om nya jobb via mail. Logga in på din profil >>

FINSLIPA DITT CV

Se till att ditt CV är tydligt och bra. Här är rekryterarens tips till ett bra CV >>

Följ oss i sociala medier och få de senaste jobbtipsen och nyheterna!

Häng med!