SOMMARBEMANNING

Vem jobbar under semestern?

Sommaren bör vara en tid för återhämtning för dig och dina medarbetare. Vi hjälper dig gärna med bemanning under sommaren så att du och din personal får tid för återhämtning samtidigt som verksamheten rullar på.

Bemanning av Next Gen Professionals

Med oss kan ni snabbt och enkelt få hjälp att säkra era kompetensbehov. Vi är experter på att hitta Next Gen Professionals, talanger med 0-8 års erfarenhet inom områdena IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support.

Hyr en student i sommar

Nu i god tid inför sommaren gör vi många förutsättningslösa intervjuer med studenter och märker att intresset för sommarjobb är stort. Vi kan därför snabbt hitta kvalificerade kandidater till er utifrån era behov och områden. Processen är snabb och effektiv och säkerställer rätt person på rätt plats.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi inom kort för att höra mer om era behov.

 

Att tänka på inför semestrarna

Inför sommar och ledigheter är det många saker att tänka på som arbetsgivare. Underlätta för er själva genom att i god tid planera för de tillfälliga vakanserna. Här är några saker att tänka på.

Planera inför semestrarna

För att slippa stressa och säkerställa att verksamheten rullar på under sommaren så är det nu hög tid att planera upp bemanningen. Här är några snabba tips på vad ni kan göra.

Samla in semesterönskemål
Stäm av med övriga avdelningar
Kartlägg kompetensbehov
Välj rätt bemanningsföretag

Varför hyra in studenter?

Det finns många fördelar med att hyra in studenter för att täcka upp tillfälliga vakanser. Förutom tillgänglighet och tillfälligt sänkta arbetsgivaravgifter så finns även kvalitativa fördelar. Att erbjuda sommarjobb för studenter inom ett område där ni har kommande behov ger er möjlighet att stärka ert arbetsgivarvarumärke och introducera ert bolag för framtida talanger.

Stort utbud av kompetens
Kostnadseffektivt
Morgondagens talanger
Redo att hyra in personal i sommar?

Bli kontaktad

Om oss

Vi är ett av de snabbast växande bemanningsföretagen i Sverige och hjälper företag över hela landet att hitta rätt kompetens genom bemanning och rekrytering av Next Gen Professionals. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag stärks genom rätt medarbetare.

Om Bravura-2

Trygghet för kunder och anställda

Bravura är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

ISO-certifierat och auktoriserat bemanningsföretag - Bravura

 

Nöjda konsulter

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer upp löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och strävar mot att ha branschens nöjdaste medarbetare.

Nöjda kunder

Enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Enkelhet att vara kund
  • Vi månar om våra kunder
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Bemanning på din ort

Med våra kontor runt om i Sverige har vi möjlighet att bemanna personal över större delen av landet. Läs gärna mer om bemanning på några av våra orter.

Bemanning Stockholm >> | Bemanning Göteborg >> | Bemanning Malmö >> | Bemanning Linköping >> | Bemanning Jönköping >> | Bemanning Sundsvall >>

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än sommarbemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag inom tjänstemannaområdet, vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>