Bravura djungel

OM OSS

Vi är Bravura...

...och engagemang är vår grej! Den största skillnaden mellan oss och liknande aktörer är våra medarbetares engagemang för att alltid leverera bästa resultat. Det är vad som skapar värde och framgång för våra kunder. Engagemang i kombination med ett genuint intresse och djup förståelse för våra intressenters specifika behov gör vårt erbjudande unikt.

Vårt erbjudande

Vi hjälper företag att växa genom bemanning och rekrytering av Next Gen Professionals och vi erbjuder jobb till människor i början av karriären.

Läs mer

Högre syfte

Vi är övertygade om att jobb är något fundamentalt för alla människor. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Våra värderingar

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Våra medarbetare har ett stort intresse för omvärlden och tycker om att lära sig nya saker. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla lägen. 

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades 2008 i en källare på KTH av Henrik Jakobson och Kristofer Ericson, två studenter med ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag 6 år i rad. Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap.

Bravura Group

I vår företagsgrupp ingår idag Bravura Sverige, Bossanova People Agency samt intressebolaget Hailey HR. Den samansättningen av bolag förser svenska företag med tjänster och lösningar inom rekrytering och bemanning, HR-konsulter och HR-system.

Läs mer

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige är ISO-certifierade, auktoriserat bemanningsföretag och rekryteringsföretag och våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Läs mer här >>

Hälsa som konkurrensmedel

Vi är övertygade om att fysisk hälsa skapar positiva effekter på både individ och bolag. Förutom att erbjuda träning på arbetstid för våra medarbetare så vill vi även inspirera våra kunder att jobba med företagshälsa. Här är ett event som vi anordnat på temat.

Se video

Hållbarhet

Vårt löfte att växa hållbart innebär att ta ansvar för den roll vi spelar i vårt gemensamma samhälle. Det innebär vilken typ av leverantör vi väljer att vara, vilken arbetsgivare vi är, samt hur vi agerar som samarbetspartner. 

Hållbarhet

Vill du jobba hos oss?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Läs mer här!

Join Bravura

Vill du jobba med oss?

Vi är experter på rekrytering och bemanning av talanger med 0-8 års erfarenhet. Med hjälp av oss kan ni säkerställa rätt kompetens och växa er personalstyrka. Vi hjälper er att tillsätta allt från nyckelpositioner till att bemanna kortare uppdrag och vi har ett starkt track record inom områdena IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Vill du veta mer?

Våra tjänster

SENASTE NYHETERNA

Reflektion och summering av året som gått

Vi vill hälsa alla kunder, medarbetare och kandidater en god jul, gott nytt år och en härlig helg....

Läs mer

Träningstips från Nathalie Eklund

Har du svårt att hålla igång träningen när det lite mörkare och kallare årstid? Då är du inte...

Läs mer

Bravura Ski Marathon 2022

Välkommen till Bravura Stockholm Ski Marathon, ett härligt skidevent som genomförs den 13/2 2022...

Läs mer