Bravura_djungel_1.jpg

Om oss 

Vi söker Account Managers till våra kontor!

Läs mer

Vi är Bravura...

...och engagemang är vår grej! Den största skillnaden mellan oss och liknande aktörer är våra medarbetares engagemang. Det är det absolut viktigaste när det kommer till att skapa värde och framgång för våra kunder. Det i kombination med ett genuint intresse och djup förståelse för våra intressenters specifika behov gör vårt erbjudande unikt.

Högre syfte

Vi är övertygade om att jobb är något fundamentalt för alla människor. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades 2008 i en källare på KTH av två studenter med ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är et väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till  Gasellföretag sex år i rad. Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap.

Vad vi tror på

Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Det är syftet som driver oss att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör.

Våra värderingar

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Våra medarbetare har ett stort intresse för omvärlden och tycker om att lära sig nya saker. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla lägen. 

Engagemang och ständig förbättring

Vi särskiljer oss genom ett högre engagemang för våra intressenter och en vilja att ständigt förbättra matchningen av kompetens.

En grundare berättar

Kristofer Ericson och Henrik Jakobson bestämde sig vid 24-års ålder för att för­verkliga sina företagsdrömmar om Bravura, som startades i en källarlokal på Kungliga Tekniska Högskolan där de studerade.

 

Läs mer

Vi tror på att göra skillnad i samhället, på vår arbetsplats och i världen. 

Vårt löfte att växa hållbart innebär att ta ansvar för den roll vi spelar i vårt gemensamma samhälle. Det innebär vilken typ av leverantör vi väljer att vara, vilken arbetsgivare vi är, samt hur vi agerar som samarbetspartner. 

Hållbarhet & Engagemang

Vill du jobba hos oss?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Läs mer här!

Join Bravura

Vill du jobba med oss?

Vi hjälper dig med rekrytering och bemanning utifrån ditt specifika behov. Läs mer om våra tjänster här!

Våra tjänster

SENASTE NYHETERNA

Plats 10 och på väg uppåt

Det finns ett stort utbud av aktörer att vända sig till för att ta hjälp med rekrytering och...

Läs mer

Vi söker Account Managers

Är du vår nästa Account Manager? Just nu söker vi säljare till alla våra kontor. Vi letar efter dig...

Läs mer

Tack till alla som deltog i Bravura Stockholm Ski Marathon

Söndagen den 10 februari genomfördes skidloppet Bravura Stockholm Ski Marathon på Lida Friluftsgård...

Läs mer