Bravura djungel

Vi söker Account Managers till våra kontor!

Läs mer

Vi är Bravura...

...och engagemang är vår grej! Den största skillnaden mellan oss och andra aktörer inom rekrytering och bemanning är våra medarbetares engagemang. Det är det absolut viktigaste fokuset när det kommer till att skapa värde och framgång för våra kunder. Engagemang i kombination med ett genuint intresse och djup förståelse för våra intressenters specifika behov gör vårt erbjudande unikt.

Högre syfte

Vi är övertygade om att jobb är något fundamentalt för alla människor. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades 2008 i en källare på KTH av två studenter med ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till  Gasellföretag sex år i rad. Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap.

Tjänster

Vad vi tror på

Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Det är syftet som driver oss att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör.

Våra värderingar

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Våra medarbetare har ett stort intresse för omvärlden och tycker om att lära sig nya saker. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla lägen. 

Med hälsa som konkurrensmedel

Vi är övertygade om att fysisk hälsa skapar positiva effekter på både individ och bolag. Förutom att erbjuda träning på arbetstid för våra medarbetare så vill vi även inspirera våra kunder att jobba med företagshälsa. Här är ett event som vi anordnat på temat.

Se video

En grundare berättar

Kristofer Ericson och Henrik Jakobson bestämde sig vid 24-års ålder för att för­verkliga sina företagsdrömmar om Bravura, som startades i en källarlokal på Kungliga Tekniska Högskolan där de studerade.

 

Läs mer

Vi tror på att göra skillnad i samhället, på vår arbetsplats och i världen. 

Vårt löfte att växa hållbart innebär att ta ansvar för den roll vi spelar i vårt gemensamma samhälle. Det innebär vilken typ av leverantör vi väljer att vara, vilken arbetsgivare vi är, samt hur vi agerar som samarbetspartner. 

Hållbarhet & Engagemang

Vill du jobba hos oss?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Läs mer här!

Join Bravura

Vill du jobba med oss?

Vi är experter på rekrytering och bemanning inom tjänstemannaområdet. Med hjälp av oss kan ni säkerställa rätt kompetens och växa er personalstyrka. Vi hjälper er att tillsätta allt från nyckelpositioner till att bemanna kortare uppdrag. Vi har ett starkt track record inom områdena IT, ekonomi, ingenjörer, support, försäljning/marknad.

Våra tjänster

SENASTE NYHETERNA

Bravura Stockholm Ski Marathon 2020

Välkommen till 2020 års upplaga av Bravura Stockholm Ski Marathon! Den 9 februari genomförs...

Läs mer

Health Challenge – ett initiativ för bättre hälsa

Sedan några år tillbaka har vi jobbat med olika initiativ och projekt i syfte att stärka hälsa och...

Läs mer

Video - Hälsa som konkurrensmedel

Den 26 september 2019 genomfördes eventet Hälsa som konkurrensmedel på Bio Rio i Stockholm. Det...

Läs mer