Bravura_djungel_1.jpg

Om oss 

Varför vi finns

Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Alltid nyfikna

Bravura grundades 2008 i en källare på KTH av två studenter med ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är en väletablerad rekryteringsföretag som har mottagit priset för årets Gasellföretag fem år i rad. Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap.

Vad vi tror på

Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Det är syftet som driver oss att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör.

Våra värderingar

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Våra medarbetare har ett stort intresse för omvärlden och tycker om att lära sig nya saker. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla lägen. 

Engagemang och ständig förbättring

Vi särskiljer oss genom ett högre engagemang för våra kunder och en vilja att ständigt förbättra matchningen av kompetens. 

Vill du jobba hos oss? Se våra lediga tjänster här

Join Bravura

Vi tror på att göra skillnad i samhället, på vår arbetsplats och i världen. 

Vårt löfte att växa hållbart innebär att ta ansvar för den roll vi spelar i vårt gemensamma samhälle. Det innebär vilken typ av leverantör vi väljer att vara, vilken arbetsgivare vi är, samt hur vi agerar som samarbetspartner. 

Hållbarhet & Engagemang

En grundare berättar

Kristofer Ericson och Henrik Jakobson bestämde sig vid 24-års ålder för att för­verkliga sina företagsdrömmar om Bravura, som startades i en källarlokal på Kungliga Tekniska Högskolan där de studerade.

 

Läs mer

SENASTE NYHETERNA

Bravura Stockholm Ski Marathon - ett skidlopp i Stockholm

Välkommen till Bravura Stockholm Ski Marathon! Det är ett skidlopp som genomförs den 20 januari...

Läs mer

Bravura lanserar ny tjänst för chefsrekrytering

För att möta en ökad efterfrågan inom området chefsrekrytering lanserar vi tjänsten Executive...

Läs mer

Kreativ rekrytering med trygghetsrådet

På en föränderlig arbetsmarknad gäller det att vara kreativ i tillvägagångssättet för att nå ut...

Läs mer