Bravura djungel

OM OSS

Vi är Bravura...

...och engagemang är vår grej! Den största skillnaden mellan oss och andra aktörer inom rekrytering och bemanning är våra medarbetares engagemang. Det är det absolut viktigaste fokuset när det kommer till att skapa värde och framgång för våra kunder. Engagemang i kombination med ett genuint intresse och djup förståelse för våra intressenters specifika behov gör vårt erbjudande unikt.

Högre syfte

Vi är övertygade om att jobb är något fundamentalt för alla människor. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vårt erbjudande

Vi hjälper företag att växa genom bemanning och rekrytering av Next Gen Professionals och vi erbjuder jobb till människor i början av karriären.

Läs mer

Trygghet för kunder och anställda

Bravura är ISO-certifierade, auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Läs mer här >>

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades 2008 i en källare på KTH av två studenter med ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag 6 år i rad. Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap.

Våra värderingar

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Våra medarbetare har ett stort intresse för omvärlden och tycker om att lära sig nya saker. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla lägen. 

Med hälsa som konkurrensmedel

Vi är övertygade om att fysisk hälsa skapar positiva effekter på både individ och bolag. Förutom att erbjuda träning på arbetstid för våra medarbetare så vill vi även inspirera våra kunder att jobba med företagshälsa. Här är ett event som vi anordnat på temat.

Se video

En grundare berättar

"Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Det driver oss att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör."

Kristofer Ericson och Henrik Jakobson bestämde sig vid 24-års ålder för att för­verkliga sina företagsdrömmar om Bravura, som startades i en källarlokal på Kungliga Tekniska Högskolan där de studerade.

 

Läs mer

Vi tror på att göra skillnad i samhället, på vår arbetsplats och i världen. 

Vårt löfte att växa hållbart innebär att ta ansvar för den roll vi spelar i vårt gemensamma samhälle. Det innebär vilken typ av leverantör vi väljer att vara, vilken arbetsgivare vi är, samt hur vi agerar som samarbetspartner. 

Hållbarhet & Engagemang

Vill du jobba hos oss?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Läs mer här!

Join Bravura

Vill du jobba med oss?

Vi är experter på rekrytering och bemanning av talanger med 0-8 års erfarenhet. Med hjälp av oss kan ni säkerställa rätt kompetens och växa er personalstyrka. Vi hjälper er att tillsätta allt från nyckelpositioner till att bemanna kortare uppdrag och vi har ett starkt track record inom områdena IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Vill du veta mer?

Våra tjänster

SENASTE NYHETERNA

Fortsatt samarbete med välgörenhetsorganisationen Help to Help

Bravura samarbetar sedan 2017 med välgörenhetsorganisationen Help to Help. Samarbetet innebär att...

Läs mer

Bravura tar marknadsandelar

Bravura är medlemmar Kompetensföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag med...

Läs mer

Webinar: 7 steg att ta kontroll över er HR-data

Ända sedan GDPR introducerades 2018 så har det varit ett hett ämne. Mer än två år har gått och vi...

Läs mer