Bravura_djungel_2-1

News

34 nya arbetstillfällen i Sundsvall

av Bravura

Under den senaste tiden har Bravura i Sundsvall arbetat med ett större åtagande hos samarbetspartnern Telia Company. Uppdraget var att tillsätta 34 nya konsulter till deras kundtjänst. Nu är uppdraget slutfört och alla konsulter har startat sina nya jobb inom kundtjänst och 1st line support.

Idag jobbar Bravura i Sundsvall med flertalet kunder i regionen, men samarbetet med Telia Company sticker ut eftersom det lämnar stora avtryck och resulterar i att många nya jobb skapas, i det här fallet 34 nya jobb.

 

Kim Häggström, Bravura

 

Det här uppdraget har varit ett spännande och utmanande projekt där vi har sökt med ljus och lykta efter rätt personer. Det känns verkligen kul att vi tar samarbetet med Telia Company till den här nivån och att vi kan göra skillnad för både människor och företag.”

– Kim Häggström, Regionansvarig Bravura

 

 

 

Om Bravura i Sundsvall

Under våren 2015 öppnade Bravura sitt fjärde kontor. En etablering i Sundsvall var starten för en expansion som geografiskt sträckte sig norrut. Sedan dess har Bravura växt i regionen och är i dag en av de ledande aktörerna inom rekrytering och bemanning. Idag jobbar 8 personer på kontoret på Rådhusgatan i centrala Sundsvall och planerna framåt är att fortsätta växa och bli den naturliga samarbetspartnern för alla företag i regionen som behöver hyra eller rekrytera Next Gen Professionals.

 

Om Samarbetet med Telia Company

Bravura levererar konsulter inom området Professional Services till Telia Company. De flesta av våra konsulter jobbar inom kundtjänst och med 1st line support. Inom funktionen Customer Service Delivery servar de dagligen kunder, både privatmarknaden, företag och offentlig sektor. Det är totalt 1500 medarbetare som jobbar inom den funktionen. Bara på privatmarknaden har Customer Service Delivery mellan 6-7 miljoner kundkontakter varje år.

Område: Professional Services
Roller: Kundtjänst och 1st line support , profiler med 0-8 års erfarenhet
Tjänst: Hyr först, rekrytera senare

34 nya jobb i Sundsvall

Behöver ditt företag ny kompetens?

Läs om våra tjänster här >>

Söker du jobb i Sundsvall?

Se alla lediga jobb här >>

 

news kunder