Bravura_djungel_2-1

News

Bravura laddar inför 2013 års Bellmanstafett

av Bravura

Den 24:e augusti är det dags för Bellmanstafetten, en stafett på 5 x 5 km som avgörs i skön miljö på Norra Djurgården. Vi som arbetar internt på Bravuras kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö kommer att ställa upp med sex lag. Förra året placerade sig ett av våra lag på plats 19 av de 601 lag som tävlade på lördagen, det ska vi försöka slå i år!

På Bravuras kontor har vi många träningsentusiaster och vinnarskallar. Det är inte ovanligt att se kollegor i träningskläder på lunchen på väg till gymmet eller kanske ett varv runt Årstaviken. Stockholmskontoret i Hornstull med närhet till Tantolunden, Långholmen och SATS på andra sidan gatan ligger bra till för den som gillar att träna. I sommar har vi även provat på kajakpaddling runt Långholmen, ett skönt alternativ till gymmet på sommaren. Träning uppmuntras från ledningen och Bellmanstafetten känns därför som en naturlig kick-off att dra igång hösten med.


Bellman4_liten
parissa_springer_liten

inspiration