1. BRAVURA
  2. Karriär
  3. Lediga jobb i Jönköping

Lediga jobb i Jönköping

Letar du efter jobb i Jönköping? Hos Bravura finns massor av jobbmöjligheter inom olika områden. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Lediga jobb i Jönköping

Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas

Bravura har lång erfarenhet av att förmedla jobb i och runt om Jönköping. Vi hjälper företag inom olika branscher och områden med rekrytering och bemanning. Hos oss finns jobbmöjligheter för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Vad vill du jobba med?

Jobb i Jönköping

Hitta jobb inom IT, teknik, ekonomi, kundtjänst, administration, försäljning med mera. Nedan är de senaste lediga jobben i Jönköping. Se alla lediga jobb i Jönköping här >>

IT-konsult till Sharp | Jönköping

IT
Heltid, Rekrytering, 2023-09-25

Resande junior IT-supporttekniker / On-site tekniker | Jönköping

IT
Heltid, Konsultuppdrag, 2023-09-20

Maskinsäljare till Ehn & Land | Jönköping

Försäljning
Heltid, Rekrytering, 2023-09-15

Teknisk säljare till Ehn & Land | Jönköping

Försäljning
Heltid, Rekrytering, 2023-09-15

Jobb i Jönköping

Vi har alltid lediga jobb i Jönköping

Bravura är ett bemanningsföretag som annonserar ut lediga jobb i Jönköping med omnejd. Vi hjälper företag i regionen att få rätt person till rätt uppgift. Det gäller oavsett om det handlar om behov av bemanning på grund av sjukfrånvaro eller om det handlar om en viktig rekrytering och en fast tjänst.

Vad du än är ute efter för jobb i Jönköping är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi vänder oss inte minst mot vad vi kallar “Next Gen Professionals”. Det definierar vi som målinriktade individer med upp till åtta års erfarenhet. Bravura är perfekt för dig som:

  • Söker jobb i Jönköping på deltid
  • Är ute efter en fast anställning
  • Vill ha erfarenhet av en ny bransch
  • Är intresserad av konsultuppdrag
  • Lockas av tanken på att satsa på ett traineeprogram

Ett av våra mest uppskattade erbjudanden är vad vi kallar för riskfri rekrytering. Det innebär att vi hyr ut en person som vi tror är rätt för ett uppdrag, tills företaget själva väljer att anställa. Det är som en provanställning fast mer flexibel och med mindre risk för både företaget och personen vi förmedlar.

Är du intresserad av lediga jobb i Jönköping på deltid?

Att söka lediga lediga jobb i Jönköping med vår hjälp passar dig som pluggar och behöver en extra inkomst. Läser du exempelvis på JIBS / Handelshögskolan i Jönköping? Eller någon annan högskoleutbildning. Då kan det passa bra med ett extrajobb vid sidan av studierna. Vi erbjuder jobb som passar även dig som har andra saker i livet än jobb, som måste gå först. Alla medarbetare på Bravura får ta del av en positiv företagskultur och vi är måna om att hjälpa engagerade personer att nå sin potential. Vi brukar säga att vi hjälper företag med personal och människor med jobb.

Hoppas du på IT jobb i Jönköping?

Bravura jobbar väldigt brett med bemanning och rekrytering. Vi hjälper företag inom många olika branscher och personer som söker lediga jobb i Jönköping med helt olika bakgrund. IT jobb i Jönköping dyker upp hela tiden men även du som hoppas på ett HR jobb i Jönköping, eller som vill ha ett jobb i Jönköping i en butik, har stora chanser att hitta det du letar efter.

Om du är i början av karriären kan det vara en bra idé att testa att jobba i olika branscher. Det är inte alla jobb i Jönköping som kräver att du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare. Vi sysslar också med personaluthyrning och med rekrytering där företag behöver någon med hög kompetens och erfarenhet.

Inte bara jobb i Jönköping

Bravura finns i många städer. Här hittar du lediga jobb i Stockholm,  lediga jobb Malmö och här är en uppdaterad lista över våra lediga jobb i Göteborg.

Så funkar det att söka jobb hos oss

Rekryteringsprocessen hos oss bygger på en kompetensbaserad urvalsmetodik, en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar.

Urval och selektering

Vi säkerställer rätt person på rätt plats genom kompetensbaserad rekrytering som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen. Det innebär en strukturerad analys av personliga egenskaper, färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning för att skapa bästa möjliga matchning mot behovet.

Intervjuer

Efter en telefonavstämning är det dags för en intervju hos oss där du får träffa en av våra rekryterare. Nästa steg är att träffa företaget där tjänsten utannonseras. Intervjuerna tar cirka 1 timme. 

Återkoppling

Under hela rekryteringsprocessen får du återkoppling från din kontaktperson på Bravura som du alltid kan vända dig till om du har några frågor. Vi håller även kontakt med dig efter du har blivit anställd för att se så att allt går bra enligt dina förväntningar.

Jobba som konsult via Bravura

Vill du hitta ditt drömjobb i Jönköping? Bygga upp ett konkurrenskraftigt cv? Eller testa en ny arbetsplats? Oavsett är ett jobb som konsult via Bravura en bra start på din karriär.

Jobba som konsult via Bravura

Dina fördelar med att jobba som konsult

Ett jobb som konsult ger dig både trygghet och stärker dina karriärmöjligheter. Som konsult är du anställd av Bravura men arbetar på uppdrag hos något av våra kundföretag. Du kan arbeta på heltidsuppdrag eller ha ett extrajobb vid sidan av exempelvis studier.

Trygghet

En trygg anställning med bra villkor är grundläggande för att du ska kunna fokusera på att göra ett bra jobb, utvecklas och ha roligt. Bravuras konsulter har samma anställningstrygghet som hos andra arbetsgivare, och vi har kollektivavtal med flera fackförbund.

Nätverk

Många företag rekryterar uteslutande via Bravura, så om du vill få in en fot någonstans kan du dra nytta av vårt stora nätverk. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter på flera företag och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv.

Karriärcoach

Under hela ditt konsultuppdrag får du coachning och stöd av en kontaktperson på Bravura. Eftersom Bravura alltid har pågående rekryteringsprocesser går det att snabbt hitta nya uppdrag om du vill söka dig vidare i en annan riktning.

Tips för dig som söker jobb

Här får du tips till ditt arbetssökande. Skapa ett bra CV, marknadsför dig själv och få tips kring hur du förbereder dig inför en intervju.