Bravura_djungel_2-1

Bravura Insights

Case Study: Dagab

av Bravura

Axfood 4

Dagab, som är en del av Axfoodkoncernen, ska varje dag leverera Sveriges mest hållbara, prisvärda och moderna kunderbjudande inom mat. De skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl.a. Hemköp, Willys, Tempo, Mat.se och Apohem. Dessutom utvecklar Dagab koncernens egna märkesvaror såsom Garant, Eldorado, Såklart och Fixa. Med andra ord - hos Dagab är medarbetaren med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor.

Konsulter från Bravura

Dagab samarbetar med oss på Bravura, där vi levererar konsulter inom området Masterdata- & EDI-förvaltning. Våra konsulter jobbar idag som masterdataansvariga, processkoordinatorer, registervård med mera. Tillsammans med övriga medarbetare på Dagab skapar de förutsättningar för hela koncernen att leverera värde till slutkunden.

I det här case’t kan du läsa mer om samarbetet och hur vi jobbar tillsammans för att skapa liv i rollerna och kommunicera de specifika fördelarna hos Dagab till talangerna som ska jobba där. Vi har intervjuat Lasse Liljequist, Chef Masterdata & EDI förvaltning. Han berättar om hur det är att jobba hos dem och om hur det är att jobba med bemanningsföretag. Dessutom har vi pratat närmare med Julia Jobacker, ansvarig rekryterare hos Bravura, om framgångsfaktorerna bakom tillsättningarna.

Läs mer

success stories