1. BRAVURA
 2. Bemanning | Teknik

Bemanning | Teknik

Vi hyr ut och rekryterar personal för roller inom teknik. Klicka på knappen för att bli kontaktad eller läs mer nedan.

Bemanning Teknik

Bravura - Ert bemanningsföretag inom teknik

Bravura är ett bemanningsföretag med fokus på Next Gen Professionals. Vi hyr ut personal och rekryterar inom teknik och vi har ett stort nätverk av kandidater och konsulter med goda vitsord från tidigare uppdrag. Det gör att vi kan hitta rätt kandidater snabbt och effektivt för bemanna upp er verksamhet med konsulter med rätt kompetens inom teknik.

Vi hyr ut ingenjörer, tekniker, installatörer och andra kompetenser inom teknik.

Via Bravura kan ni hyra in roller som exempelvis servicetekniker, mättekniker, installationstekniker, processingenjörer med mera.

Vi har stor erfarenhet av bemanning inom teknik och kan till exempel hitta personal med erfarenheter inom de områden som ni efterfrågar. Hör av er till oss på Bravura vad ni än har för behov inom teknik så ser vi till att ni får den kompetens ni behöver.

Kontakta oss för bemanning inom teknik

Behöver ni hyra kompetens inom teknik?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Teknik-bemanning vid semester och tillfälliga arbetstoppar

Står ni inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra situationer som kräver kompetens inom teknik? Med teknik-bemanning skapar ni flexibilitet genom att hyra in personal under de perioder då behov finns. Våra konsulter har rätt kompetens, vi har arbetsgivaransvaret och säkerställer all uppföljning. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att både ni och konsulten är nöjda.

Vissa jobb inom teknik kan även utföras utan längre erfarenhet. Genom Bravura kan ni täcka upp med personal exempelvis på sommaren när många av era medarbetare går på semester. Kontakta oss om ni snabbt behöver hyra personal som kan hoppa in tillfälligt för roller som till exempel:

 • Installatörer
 • Montörer
 • Servicetekniker

Vi har ett mycket stort nätverk av ambitiösa studenter i behov av extrajobb. Vi kan även bistå i rekryteringen av nyutexaminerade stjärnor inom teknik som är sugna på att ta nästa karriärsteg, oavsett om det handlar om extrajobb eller fast tjänst.

Vi jobbar inte bara med bemanning inom teknik i Stockholm

Vi arbetar idag inte bara med bemanning inom teknik i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bravura har kontor över hela landet och kan hjälpa er att hyra teknik-personal på många orter i Sverige.

Dina fördelar med teknik-bemanning

Vi hjälper dig med tillfällig personal inom teknik vid de tillfällen behov finns.

Flexibilitet

Bemanna med teknik-konsulter på hel- eller deltid för att möta arbetstoppar eller täcka upp vakanser.

Spar värdefull tid

Ni arbetsleder, vi sköter allt annat. Ni behöver inte lägga tid på personaladministration eftersom vi är arbetsgivare under testperioden.

Minimera er administration

Vi är arbetsgivare och sköter alla frågor som har med anställningen att göra.

Riskfri rekrytering - Hyr först, rekrytera senare

Visste du att en felrekrytering kostar i snitt 700 000 kr? Genom att hyra först skapas gott om tid att testa på en anställning. Under inhyrningsperioden har vi arbetsgivaransvaret och en konsultchef från Bravura stöttar i allt från onboarding till uppföljning.

Så funkar det

Hyr kompetens inom teknik

Testa på en anställning. Bravura är arbetsgivare under tiden och ni fattar beslut om rekrytering senare.

Utvärdera

Innan testperiodens slut utvärderar ni om ni vill ta över anställningen eller fortsätta hyra.

Rekrytera

Är alla parter nöjda? I så fall tar ni över anställningen och ni är klara med rekryteringen.

Kompetensbaserad rekrytering

För att hitta rätt konsulter inom teknik använder vi en kvalitetssäkrad och effektiv rekryteringsprocess. Vi säkerställer rätt person på rätt plats genom att jobba med kompetensbaserad rekrytering genom hela processen. Genom våra arbetssätt säkerställer vi att du kan välja rätt kandidater baserat på fakta, kompetens och potential istället för att fatta beslut baserat på subjektiv magkänsla.

Så fungerar kompetensbaserad rekrytering

Med strukturerad analys av personliga egenskaper, färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning inom teknik skapar vi bästa möjliga matchning mot den kandidat som ni söker.

 • Behovsanalys
  Här definierar vi vilka erfarenheter och egenskaper som behövs för att prestera och trivas i rollen.
 • Intervjumetodik
  Kandidaten intervjuas med anpassade frågor där problemlösning, tidigare agerande i situationer och upplevelser är i fokus.
 • Analys & matchning
  Kandidatens svar och beteende analyseras för matchning och ger ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag.
 • Rätt kompetens
  Resultatet av en kompetensbaserad rekrytering ger er rätt person på rätt plats med rätt kompetens.

Bemanna deltidstjänster med teknik-studenter

Med vår hjälp kan ni hyra in studenter på deltid. Studentbemanning är en tjänst som hjälper er att säkerställa riktigt duktig personal på plats vid de tillfällen då ni behöver. Det finns många fördelar med att hyra in studenter som tillfällig personal. Förutom de direkta fördelarna som tillgänglighet, kompetens och flexibilitet så finns det också saker som stärker ert bolag på sikt. Genom att erbjuda extrajobb för studenter inom kompetensområden som är viktiga för er så skapar ni möjligheter att stärka ert arbetsgivarvarumärke gentemot framtida talanger. Läs mer om studentbemanning här >>

Teknik-tjänster vi kan bemanna

Vi kan hjälpa till att bemanna med de flesta roller inom teknik och vi hittar rätt kompetens utifrån era specifika behov. Här är några exempel på teknik-tjänster som vi kan hjälpa till med:

Ingenjörer

Vi hjälper allt från små till stora företag att hyra in olika typer av ingenjörer. Vår kompetensbaserade process säkerställer att konsulterna har rätt kompetens utifrån era behov.

Servicetekniker

Oavsett om ni behöver juniora eller seniora tekniker så kan vi hjälpa er. Vi har stor erfarenhet av att rekrytera olika typer av tekniker och har bra koll på målgruppen.

Installatörer

Vår rekryteringsprocess är kompetensbaserad, vilket innebär att vi genom strukturerad analys av personliga egenskaper och färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning inom teknik kan tillsätta olika typer av installatörer och liknande kompentens som kan jobba på uppdrag hos er.

Om Bravura

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger i början av karriären med noll till åtta års erfarenhet. Vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom IT & Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt medarbetare till er.

Bemanning