Bravura_djungel_2-1

News

Bravura i Jönköping

av Bravura

Nu öppnar Bravura i Jönköping

Nu kan du som vill jobba i Jönköping hitta nya möjligheter via Bravura. Den 16/2 öppnar Bravura kontor i Jönköping. Kontoret blir Bravuras femte etablering i Sverige. Etableringen är ett steg i tillväxtresan där vi skapar ett geografiskt steg närmare både kandidater och företag i Jönköpingsregionen.

Söker du ny nya utmaningar? Vill du jobba i Jönköping? Hitta drömjobbet via Bravura! Idag söker vi medarbetare till flera företag i Jönköping. Se alla lediga jobb här.

Letar du efter ditt drömjobb på annat ort? Se alla jobbmöjligheter här.

Om oss
Bravura har sedan 2008 förmedlat jobb till tusentals människor och idag hjälper vi företag över hela Sverige att hitta rätt medarbetare. Allt ifrån nyexade ekonomer till erfarna systemutvecklare. Hos oss hittar du massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat. Vi hjälper dig att lyckas.

karriär