Join us

Karriär hos oss

Var med på en spännande resa och skapa skillnad för både företag och människor. Du får stort eget ansvar och möjlighet till initiativtagande, personlig utveckling och avancemang. Har du rätt inställning för att lyckas bli den bästa versionen av dig själv?
 

Är du vår nästa Account Manager?

Vi söker engagerade och nyfikna Account Managers till alla våra kontor.

 

Läs mer

Vill du jobba som rekryterare eller konsultchef?

Här kan du se våra lediga jobb inom rekrytering och övriga tjänster på Bravura.

Lediga jobb på Bravura

Vi vill mer, vi vill utveckla och vi vill alltid leverera värde och resultat

Vårt varumärke står för högre engagemang och ständig förbättring. Vi vill mer, vi vill utveckla och vi vill alltid leverera värde och resultat till våra intressenter. Det engagemanget driver oss till att vara lyhörda, gå den extra milen och ständigt effektivisera matchningen av kompetens. Varje enskilt uppdrag innebär ett nytt tillfälle att bevisa att vi alltid levererar det vi lovar. Den här inställningen som genomsyrar allt vi gör och allt vi står för. Det är vårt varumärkes löfte.

Vi tror på din potential

Vi tror på människors potential att utvecklas, därför är värderingar och potential alltid viktigare än formell kompetens när vi rekryterar medarbetare till Bravura. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.

Hållbar tillväxt

Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Det är syftet som driver oss att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör.

Visa engagemang, inspirera, bli inspirerad, dela med dig, utvecklas och ha kul!

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Våra medarbetare har ett stort intresse för omvärlden och tycker om att lära sig nya saker. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla lägen. 

Vi tror på en aktiv livsstil

Gillar du att träna och röra på dig? Vi tror på en aktiv livsstil och vi vet att fysisk aktivitet har positiv inverkan på både välmående och prestation. Hos oss får du träna på arbetstid och möjlighet att delta i olika idrottsevenemang som vi anordnar. Med vårt engagemang för aktiv livsstil och med de aktiviteter som vi genomför hoppas vi kunna inspirera både oss själva och vår omvärld till en ännu mer aktiv livsstil.

Möt några av dina blivande kollegor

Hazhier Azizi

Account Manager

"Det som får mig att tycka att jobbet är kul är att jag får utveckla min kompetens varje dag. Om jag har en bra idé finns det alltid någon som lyssnar och uppmuntrar mig. Det är som att driva ett litet företag i ett stort företag där jag med mycket eget ansvar får både mig själv och mina kundsamarbeten att växa. Att jag dessutom får arbeta med ett härligt gäng gör jobbet ännu roligare."

Gabrielle Svensson

Consultant Manager

"Jag möter nya utmaningar varje dag och den ena dagen är aldrig den andra lik. Personligen får jag arbeta med stor frihet och utvecklas väldigt snabbt. Kombinationen av att arbeta med affärer och att förmedla drömjobb är oslagbar. Vi har en fantastisk gemenskap och det är så roligt att fira framgångar tillsammans med kompetenta kollegor."

Amanda Beuthan

Recruiter

"Det jag märkte när jag började var att kulturen som beskrevs inte bara var en fin text på hemsidan utan att det är något vi ständigt arbetar med. Och nej, jag hade inte fel! Jag känner hur värdeorden inte bara finns där för att de måste, utan det är ord som präglar alla medarbetares arbetssätt. Jag utvecklas dagligen på grund av engagemanget som Bravura ger och skapar. Att Bravura likt jag gillar kaktusar är också ett stort plus."

 

Martin Lotsander

Talent Acquisition Partner

"Jag började som rekryterare och fick möjligheten att skapa flera framgångsrika kundsamarbeten och hjälpa människor att hitta deras drömjobb. Numera har jag ett nationellt ansvar att attrahera och rekrytera stjärnor internt till oss på Bravura. Det bästa med mitt arbete är att få rekrytera talanger och få se dem, med rätt verktyg och stöttning, utvecklas och att uppnå sin fulla potential. Det bästa med Bravura är vår gemenskap och vårt engagemang!"

Daniel Skowronski

Recruiter

"För mig är energi väldigt viktigt i valet av arbetsplats. Bravura är ett företag som ständigt vill ligga i framkant och det är något som ger mig energi och inspirerar i vardagen. Den starka gemenskap som finns här upplever jag som speciell. Alla arbetar tillsammans i en högtsträvande miljö och tillsammans skapar vi resultat som påverkar samhället långt utifrån våra kontor."

Therese Thörn

Account Manager

”Jag breddar mitt nätverk i näringslivet! Det bästa med mitt jobb är att varje dag är en ny utmaning och att det är jag själv som avgör hur långt jag kan komma. Jag får möta väldigt mycket olika människor som sitter i ledande positioner med ett stort inflytande. Det gör att jag får lära mig om många olika branscher och samtidigt bidra med min expertkunskap för att stärka företag."