FMCG

REKRYTERING & BEMANNING | FMCG

Bemanning och rekrytering inom FMCG

Vi hjälper företag att bemanna och rekrytera kompetens inom FMCG och vi samarbetar idag med företag som Axfood, Menigo Foodservice, Evanoff Group, Råå Snus, Semper med flera. Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Låt oss underlätta er vardag. 

Vi hjälper er att växa med Next Gen Professionals

Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals, talanger i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Vi hyr ut personal och rekryterar inom IT/Tech, Business Administration, Sales & Customer Support.

Enkelt att vara kund

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi kan FMCG, förstår era behov och kan skräddarsy den lösning som passar just era behov. 

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig!

Bravura symbol

Få hjälp med rekrytering eller bemanning inom FMCG

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Roller som vi tillsatt inom FMCG

Inköpare, Lagerchef, Marknadsanalytiker, Grafisk Designer, Applikationsspecialist, Ekonomiassistent, Masterdata, Produktägare, Testledare, Redovisningsekonom, Kundtjänstmedarbetare, Supply Chain Planner, Masterdataadministratör, Quality Specialist, Produktchefer med mera.

 

Företag vi samarbetar med

Vi jobbar med en rad olika företag inom FMCG, både inom leverantörs- och återförsäljarledet. Gemensamt för alla bolag är att vi förser dem med kandidater och konsulter utifrån deras behov. Nedan är några av de företag som vi hjälper med bemanning och rekrytering av Next Gen Professionals.

Next Gen Professionals inom FMCG

Hos oss finns ett dedikerat team som jobbar med nationell leverans av rekrytering och bemanning inom FMCG. Alla i teamet är experter på branschen, behoven, profilerna samt utvecklingen i stort. Har du några frågor om rekrytering och bemanning inom FMCG? Kontakta Oliver eller Julia!

Oliver Rogeman

Account & Industry Manager | FMCG

oliver.rogeman@bravura.se | +46 704 34 15 54

Julia Jobacker

Lead Recruiter | FMCG

julia.jobacker@bravura.se | +46 735 22 45 15

Trender inom FMCG

Just nu händer det mycket inom både inom producent- och återförsäljarleden. Det har hög påverkan på vilken typ av kompetens som efterfrågas, idag och imorgon. De tydligaste trenderna vi ser är:

Digitalisering
Hållbarhet
Alternativa produkter

Case Study: Dagab/Bravura

”Bravura förstår vår affär, behoven och profilen vi söker och de har visat snabbhet och pricksäkerhet i leveransen."

Område: Masterdata- & EDI-förvaltning
Roller: Masterdataansvariga mm, profiler med 0-8 års erfarenhet
Tjänst: Bemanning

Läs mer

Karriär inom FMCG

Vill du jobba inom FMCG? Här hittar du de senaste jobben!

Jobb inom FMCG