HÄLSA SOM KONKURRENSMEDEL

Stockholm, september 2019

Ta del av föreläsningarna

Den 26 september 2019 genomfördes eventet Hälsa som konkurrensmedel - ett event om hur företagets affär och medarbetarnas hälsa hänger ihop. Här kan du ta del av eventet i digitalt format.

Läs mer nedan

Johan Olsson

Johan Olsson har lyckats, han har vunnit och stått högst upp på prispallen. Men vägen dit har inte varit enkel. Här delar han med sig av sina erfarenheter och vill inspirera andra att börja reflektera över sitt tankemönster och ge verktyg för att vara lyckligare och mer effektiv i vardagen.

Johan Olsson_Hälsa som konkurrensmedel_Medium

 

Fredrik Karlsson

Med bakgrund från GIH och Karolinska Institutet brinner Fredrik för att skapa energi och välbefinnande för individ, företag och samhälle. I 20 år har han arbetat med företagshälsa och hjälpt kunder som Spotify, Karolinska Institutet och Länsförsäkringar. Här delar han med sig av insikter kring hur man skapar ett framgångsrikt hälsoarbete som når hela företaget, inte bara de redan frälsta.

Fredrik Karlsson_Hälsa som konkurrensmedel_Medium

 

Om Twitch

Amanda Forssell

Amanda jobbar som People & Culture Manager och driver bland annat hälsoarbetet på Bravura. En av de större satsningar som Amanda genomfört inom området är träning på arbetstid. Här ger hon inblick i det dagliga arbetet med aktiv livsstil i bolaget och ger exempel på hur hälsoarbetet ger positiva effekter.

Amanda Forssell_Hälsa som konkurrensmedel_Medium

 

Om Bravura

Key Takeaways

Hör några av deltagarna berätta om vad de tog med sig från eventet.

Intervjuer_Hälsa som konkurrensmedel

 

Vill du få information om fler event?

Prenumerera

Behöver ni växa?

Oavsett hur hälsosamma medarbetare man har på bolaget så finns det ändå tillfällen då man behöver växa med nya roller eller ersätta befintliga. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med rätt kompetens genom rekrytering och bemanning? Vi underlättar er vardag genom att hitta rätt kompetens, så att ni kan fokusera på er core business. 

Läs mer