1. BRAVURA
  2. Kontakt - Växjö

Kontakt - Växjö

Välkommen till Bravura i Växjö! Hur kan vi hjälpa dig? Är du från ett företag och behöver hjälp att rekrytera eller hyra personal? Följ knappen nedan.

Söker du jobb? Har du frågor om en annons, din ansökan eller annat?

Maila eller ring oss gärna! Vi finns tillgängliga på vardagar och vi svarar så snabbt vi kan. Maila till info@bravura.se eller ring 010-171 47 10.

Hitta till oss

Bravura Växjö

Storgatan 82A
352 46 Växjö

Kontakt

Telefon, växel: 010-171 47 10
Email: info@bravura.se

Bravura Växjö hjälper till med bemanning, rekrytering och din karriär

Behöver ni hjälp med bemanning i Växjö?

Det finns tillfällen då företag behöver hyra in personal, på heltid eller deltid, för att möta arbetstoppar eller täcka upp vid vakanser och ledigheter. Då är bemanning en tjänst som snabbt underlättar er vardag. Tiden som du sparar genom att ta hjälp av oss som bemanningsföretag kan du istället fokusera på er kärnverksamhet. Läs mer här >>

Behöver ni hjälp med rekrytering i Växjö?

Bravura är ett rekryteringsföretag som hittar rätt kandidater för företag med behov inom tjänstemannaområdet. Vi hjälper er att hitta och rekrytera rätt medarbetare, så att ni kan fokusera på er core business. Läs mer här >>

Hitta lediga jobb i Växjö

Vi matchar kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter talanger. Hitta och sök ditt drömjobb hos oss! Du kan jobba som konsult hos Bravura eller bli rekryterad till någon av våra samarbetspartners.
Hitta lediga jobb i Växjö >>

Behöver ditt företag hjälp med rekrytering eller bemanning i Växjö?

Fyll i formuläret så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person hos oss snarast möjligt.