BEMANNING & REKRYTERING

Life Science

Bemanning och rekrytering inom Life Science

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Vi rekryterar personal och hyr ut konsulter till företag inom Life Science. Bland dessa bolag finns de som producerar och distribuerar läkemedel och hygienmaterial samt företag som bygger, säljer och utvecklar maskiner, utrustning och produkter inom Life Science. I dag samarbetar vi med företag som APL, Essity, Rechon, Plandent, ADDvise Group, QPharma med flera. 

Next Gen Professionals

Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals, talanger i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Vi hyr ut personal och rekryterar inom IT/Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. 

Enkelt att vara kund

Låt oss underlätta er vardag. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi kan er bransch, förstår era behov och kan skräddarsy den lösning som passar just era behov.

Få hjälp med rekrytering eller bemanning inom Life Science

Fyll in formuläret och bli kontaktad idag!

Exempel på roller vi tillsatt inom Life Science

Labbingenjör, Kemist, Produktutvecklare, Maskinoperatör, Läkemedelstekniker, Lagerarbetare, Mikrobiolog, Servicetekniker, Farmaceut, Kundtjänst, Ekonomiassistent, Gruppchef, Projektledare med mera

Företag vi jobbar med

Vi jobbar med en rad olika företag inom Life Science. Gemensamt för alla bolag är att vi förser dem med kandidater och konsulter utifrån deras behov. Nedan är några av de företag som vi samarbetar med.

Team Life Science

Hos oss finns ett dedikerat team som jobbar med nationell leverans av rekrytering och bemanning inom Life Science. Alla i teamet är experter på branschen, behoven, profilerna samt utvecklingen i stort. Har du några frågor om rekrytering och bemanning inom Life Science? Kontakta Carl Quicklund!

Carl Quicklund

Affärsområdesansvarig | Life Science

carl.quicklund@bravura.se | +46 707 83 07 09

Vanliga utmaningar inom Life Science

Våra rekryterare har koll på utmaningarna inom branschen och är vana vid att jobba proaktivt för tillsätta rätt kompetens hos våra samarbetspartners. Nedan är några av de mest vanliga utmaningar som vi stöter på i vårt arbete.

Regelverk & certifieringar
Utbud av kompetens
Tala samma språk

Case Study: APL/Bravura

”Det viktigaste är att rekryteraren verkligen förstår behoven och tar sig tid att lära känna beställaren, företaget och arbetsplatsen. Hos Bravura finns det engagemanget."

Område: Life Science
Roller: Läkemedelstekniker, operatörer, underhållstekniker, kemister och liknande. Profiler med 0-8 års erfarenhet
Tjänster: Riskfri rekrytering, Rekrytering

Läs mer

Karriär inom Life Science

Vill du jobba inom Life Science? Här hittar du de senaste jobben!

Lediga jobb