Sales Trainee Program

Din resa inom B2B-försäljning börjar här

Är du vår nästa Account Manager?

Vi söker dig som vill bli bäst inom B2B-försäljning! Har du rätt inställning och driv för att lyckas? Då finns möjlighet för dig att göra karriär som Account Manager hos oss. Din anställning startar med ett traineeprogram där du får rätt verktyg för att lyckas. Välkommen med din ansökan!

Ansök

Du får

  • Utvecklas inom försäljning och nå nya höjder
  • Stärka företag genom människor och människor genom jobb
  • Vara del av ett framgångskoncept och snabb tillväxtresa
  • Jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång

Vi söker dig som

  • Är målfokuserad och tävlingsinriktad. Du vill alltid utmanas, utvecklas och vinna!
  • Håller vad du lovar, agerar professionellt och är affärsmässig i alla lägen
  • Är beredd att gå den extra milen för att lyckas

Sales Trainee Program

Starta din karriär hos oss med bästa möjliga förutsättningar. Din anställning inleds med ett Sales Trainee Program där du får verktygen för att lyckas i rollen. Efter avslutat program blir du diplomerad och kan fortsätta din resa som Account Manager hos oss!

Kickstarta din karriär inom B2B-försäljning
Trainee i 6 månader
Få rätt verktyg för att lyckas

Om rollen

Som Account Manager hos oss arbetar du med att bygga upp din egen kundbas och skapa stort kontaktnät i näringslivet. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher i hela tjänstemannasektorn och vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll.

Du ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du prospekterar, bokar och genomför möten hos potentiella kunder. Väl ute på dina kundmöten gör du behovsanalys och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Du prisförhandlar och skapar offerter och har ett tätt samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen.

Du får inledningsvis en introduktion och utbildning för att få de allra bästa förutsättningarna för att komma igång. Därefter satsar vi på löpande utveckling i din tjänst och ger dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare!

Utbildning, erfarenhet och egenskaper

Vi tror på människors potential att utvecklas. Därför är det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och engagemang!

Om du sliter för att vinna och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas, även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du alla förutsättningar att lyckas!

Här kan du ansöka till den ort där du vill jobba!

Ansök

Att jobba på Bravura

Hos oss får du vara del av en tillväxtresa och en företagskultur som präglas av gemenskap, högt driv och resultatfokus. Din resa börjar här!

Starta din resa hos oss

Att jobba hos oss är ganska likt idrotten, där hård träning och hög aktivitet har direkt koppling till både individuellt och gemensamt resultat. Du ansvarar för din egen utveckling samtidigt som du har riktigt bra förutsättningar i form av både stöd från kollegor och verktyg. 

Vad vi gör

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger i början av karriären. Vi förmedlar jobb och vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom:

  • IT & Tech
  • Business Administration
  • Sales & Customer Support

Med närvaro i hela Sverige hjälper vi både små och stora företag inom olika branscher. När vi är framgångsrika får människor jobb och företag stärks genom kompetens. I dag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige.

Hur vi särskiljer oss

Den största skillnaden mellan oss och liknande aktörer är våra medarbetares engagemang. Det är det absolut viktigaste när det kommer till att skapa värde och framgång för våra kunder. Som Account Manager är det du och dina kollegor som levererar engagemang till våra kunder. Varje dag!

VISA ENGAGEMANG, INSPIRERA, BLI INSPIRERAD, HJÄLP ANDRA ATT LYCKAS OCH HA KUL!

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, inspirerande och generös och vi låter dessa värderingar styra våra handlingar. Om du delar dessa värderingar så kommer du lätt att trivas hos oss!

Träna på jobbet

Vi tror på en aktiv livsstil och att träning har direkt positiv inverkan på prestation och resultat. Hos oss får du möjlighet att träna på jobbet och vi bjuder på träning på arbetstid!

Bravuras VD Martin Sander

Visste du att Bravuras VD Martin Sander började som Account Manager? Året var 2009 och han var den 5:e medarbetaren på kontoret i Hornstull, Stockholm. Läs gärna hans historia och om värdet att börja karriären med försäljning här.

Work hard play hard

Hos oss är det viktigt att ha kul och att göra saker tillsammans! Varje år åker vi på företagsresa och vi har dessutom en årlig gala där vi hyllar enastående prestationer. Däremellan gör vi massa roliga saker tillsammans för att bygga gemenskap och företagskultur.

Möt några av dina blivande kollegor

Malin Dott

Sales Manager

”Det bästa med jobbet är att få bidra till utveckling, både för kunder och medarbetare – det ger mig kickar!”

Hazhier Azizi

Senior Account Manager

"Att få höra klockan ringa när vi tillsatt den där tjänsten som jag slitit så hårt för att få in är den bästa känslan!"

Fakta om Bravura

DINA FÖRMÅNER

Tjänstepension (ITP1), träningstimme, friskvårdsbidrag, 6 veckor semester, dator & telefon

KOLLEKTIVAVTAL

Ja

MEDELÅLDER

28 år

ANTAL MEDARBETARE

153

LÄNDER VI BESÖKT

Österrike, Turkiet, Tyskland, Portugal, Grekland, Montenegro, Island, Spanien, Frankrike

VÄLGÖRENHET

127 140 kr till Help to Help (2020)

VÅRT SYFTE

Att stärka företag genom människor och människor genom jobb

ERBJUDANDE

Hjälper företag att växa genom bemanning och rekrytering av Next Gen Professionals.

Våra kontor

Vi finns idag på 11 orter i Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Jönköping, Kalmar, Växjö, Helsingborg, Sundsvall och Luleå.

Stockholm

Bravura Stockholm

Hornsbruksgatan 28
117 34 Stockholm

Göteborg

Bravura Göteborg

Nordstadstorget 6
411 05 Göteborg

Malmö

Bravura Malmö

Stora Varvsgatan 13A
211 18 Malmö

Alla kontor

Office Manager 2

Se kontaktuppgifter till alla våra kontor här >>

Här kan du ansöka till den ort där du vill jobba!

Ansök