Malmö

Rekryteringsföretag Malmö

Vi hjälper er med rekrytering i Malmö

Behöver ert företag rekrytera? Låt oss hjälpa er, så att ni kan fokusera på er core business. Vi är rekryteringsföretaget för er som vill ha en engagerad partner som förstår era behov. Vi hjälper er att hitta, attrahera och rekrytera medarbetare inom hela tjänstemannaområdet.

Behöver ni hitta nya medarbetare? Låt oss underlätta er vardag

Rekrytering är ett tidskrävande hantverk och att rekrytera fel kan dessutom bli dyrt. Genom att ta hjälp med rekrytering frigör ni värdefull tid och minimerar risk. Tiden ni sparar genom att ta hjälp med rekrytering kan istället fokusera på er kärnverksamhet.

Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi hjälper företag i Malmö och Skåne med att attrahera och rekrytera rätt kompetens. Det som särskiljer oss är högre engagemang i varje enskilt uppdrag. Vi kan rekrytering, har insikter om kandidatmarknaden, förstår ert behov och er bransch och har lång erfarenhet av att rekrytera både juniora och mer erfarna profiler.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig. Vi vill höra mer om ert specifika behov och berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

Pil-1

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Rekrytering i Malmö

Vi hjälper er att hitta, attrahera och rekrytera kandidater utifrån era behov och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Idag rekryterar vi åt flera företag i Malmö och Skåne inom olika branscher. Genom oss kan ni rekrytera medarbetare, specialister och chefer. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan.

EKONOMI

Redovisningsekonomer, controllers, ekonomiassistenter, löneadministratörer m.m.

INGENJÖRER

Besiktningsingenjörer, maskiningenjörer / CNC-operatörer, civilingenjörer, projektledare m.m.

IT

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SUPPORT / ADMINISTRATION

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SALES / MARKETING

Account managers, marknadschefer försäljningschefer, marknadsassistenter, digital marketers m.m.

Rekryterare som förstår din affär

Nyckeln i framgångsrik rekrytering är att förstå intressenternas behov på djupet. Våra rekryterare strävar alltid efter att vara best in class och leverera bästa resultat. De förstår er bransch och ditt behov, din verksamhet, de kan kandidatmarknaden och  vårdar ditt varumärke i varje interaktion med din kandidatmålgrupp. För oss är engagemang inte bara ett ord. Det fungerar som ledstjärna i allt vi gör. Våra rekryterare drivs av högt engagemang och att alltid leverera värde och resultat, i varje enskilt uppdrag.

Kompetensbaserad rekrytering

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken eliminerar vi fördomar i urvalen och ni behöver inte välja kandidater baserat på magkänsla.

Kanaler och marknadsföring

Med våra tjänster får ni tillgång till de bästa annonseringskanalerna på marknaden för att nå din specifika målgrupp i Malmö. Parallellt med annonseringen jobbar vi aktivt i sociala kanaler och nätverk för att även nå de kandidater i regionen som inte aktivt söker jobb, men som kan vara öppna för nya möjligheter. Vi sköter all marknadsföring av era jobb, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Auktoriserat rekryteringsföretag

Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen. Auktorisationen finns för att säkerställa att företagen i rekryteringsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Auktorisation rekryteringsföretag

Rekrytering - så går det till

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar utifrån en beprövad metod, men alltid med ett flexibelt förhållningssätt för att förenkla processen för alla involverade. Vi jobbar alltid kompetensbaserat för att kunna göra objektiva bedömningar av kandidaters lämplighet utifrån det efterfrågade behovet. Nedan kan du läsa mer om varje steg i rekryteringsprocessen.

Behovsanalys och kravprofil
Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Utifrån den grundinställningen jobbar vi med behovsanalys och säkerställer att varje uppdrag optimeras och genomförs effektivt utifrån kundens önskemål. Kravprofil är plattformen i rekryteringsprocessen. Vi sätter tillsammans grunden för vilken profil ni söker och skapar rätt underlag för annonsering och vilka frågor som ska ställas under intervjuerna, specificerar vilka kompetenser och erfarenheter som efterfrågas samt vilken potential och värdegrund som är relevant för rollen och företaget.
Marknadsföring, urval och intervjuer
Vi jobbar datadrivet med att attrahera kandidater till ditt företag och konvertera trafik till faktiska ansökningar från rätt kandidater. Vår metod innebär att vi annonserar brett på de största jobbsökarsajterna på marknaden så att din tjänst exponeras rätt. Därtill kompletterar vi inflödet av ansökningar genom rekrytering i sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Alltid med fokus på konvertering. Vi jobbar med kompetensbaserad urvalsmetodik för att effektivisera rekryteringsprocessen för dig som kund och skapa fördomsfria urval för att tillsätta rätt person på rätt plats. Kompetensbaserad urvalsmetodik är en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. I behovsanalysen definierar vi vilka erfarenheter och egenskaper som behövs för att prestera och trivas i rollen. Kandidaten intervjuas med frågor som är anpassade till de specifika kompetenser som efterfrågas där fokus på agerande i tidigare situationer, problemlösning och upplevelser är i fokus. Kandidatens svar och beteende analyseras för att göra en matchning och du får ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag. Vi intervjuar matchande kandidater baserat på de urval som gjorts. I vår intervjumetodik får kandidaten beskriva sina kompetenser i form av specifika situationer, upplevelser och problemlösningar.
Vi presenterar och du träffar kandidater
Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha ditt behov. Du väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju. Inför intervjun har vi möjlighet att dela värdefulla tips och insikter för att nå bästa resultat. Vi agerar partner och fungerar som ett stöd för dig.
Kompletterande tester och referenstagning
Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor.
Tillsättning och uppföljning
Tillsättning! Vi är i mål och din nya medarbetare eller konsult börjar. Vi är nöjda när alla inblandade parter är nöjda. Därför är uppföljningen ett viktigt för ett lyckat samarbete. Du som kund får som del av processen utvärdera Bravura och vår prestation under rekryteringen. Målet är att våra kunder är fullt nöjda med samarbetena, att man vill fortsätta jobba med oss och bygga långsiktiga samarbeten. Därför jobbar vi mot att alltid ligga över branschsnittet när det gäller NKI och NPS.

Kontor i Västra Hamnen

 Vi startade upp verksamheten i Malmö 2012 och har sedan dess växt från 2 till 25 medarbetare som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering. Sedan starten har vi haft kontor i Västra Hamnen, ett läge som skapar närhet både till kandidater och kunder. Vi träffar dagligen kandidater för intervju och bjuder mer än gärna hit våra kunder. Välkommen till vårt kontor på adress: Stora Varvsgatan 13A, 211 18 Malmö

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades 2008 av två studenter med ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. Deras dröm har idag resulterat i att vi är ett väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag sex år i rad. Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för våra kunder.

Nöjda kunder

Vårt mål är att ha branschens nöjdaste kunder! Som en avslutande del i varje uppdrag så får du som kund möjlighet att utvärdera uppdraget. För oss är det viktigt att omedelbart efter uppdraget är avslutat få din feedback för att säkerställa att du är nöjd. Vi gör alltid den här typen av uppföljning i varje ensklilt samarbete, vilket hjälper oss att hela tiden förbättra vårt erbjudande och säkerställa nöjda kunder.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än rekrytering ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar för kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Står ni inför arbetstoppar eller tillfälliga vakanser? Läs mer om Bemanning i Malmö >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb, både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb i Malmö här >>