1. BRAVURA
  2. Om oss
  3. Bravura Group

Bravura Group

Fasad hus Södermalm Stockholm

En företagsgrupp med fokus på människor och tillväxt

I vår företagsgrupp ingår Bravura Sverige, Bravura Norge, Bossanova People Agency samt intressebolaget Hailey HR. Den samansättningen av bolag förser nordiska företag med tjänster och lösningar inom kompetensförsörjning, HR-konsulting och HR-system. Nedan kan du läsa mer om de olika varumärkena.

Bemanning och rekrytering av Next Gen Professionals

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger med noll till åtta års erfarenhet. Bravura hjälper företag i hela Sverige att hyra eller rekrytera kompetens inom: IT & Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Syftet med verksamheten är att stärka företag genom människor och människor genom jobb. I dag är Bravura ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Sedan 2022 finns Bravura även i Norge.

Bravura

Executive Search och HR-konsulter

Bossanova People Agency är rådgivare, strateger och förändringsledare inom People Management. De får människor att älska måndagar. Med kompletterande färdigheter och en gemensam drivkraft löser de arbetslivets utmaningar.

Bossanova

Guardians of HR Simplicity

Hailey utmanar befintliga leverantörer av HR-system genom att skapa en modern och användarvänlig SaaS-produkt anpassad för framtidens företag, ledare och medarbetare. Med fokus på användarvänlighet, tillgänglighet och automatisering erbjuder de lösning som på riktigt digitaliserar alla HR-processer och tar HR-avdelningen in i framtiden.

Hailey