1. BRAVURA
  2. Next Gen Athletes

Next Gen Athletes

Sponsring av morgondagens idrottstalanger

Nathalie Eklund

Morgondagens idrottstalanger

Next Gen Athletes är vårt sponsorprogram som handlar om att stötta morgondagens talanger inom idrotten och bidra till deras resa. Vi väljer att samarbeta med individer som har siktet inställt på toppen och en tydlig roadmap för att nå dit. Dessa personer är våra hjältar och de visar vägen och inspirerar genom sitt driv och engagemang.

Next Gen Athlete

Mer om Next Gen Athletes

Idrottsprofiler på väg mot toppen

Sponsorprogrammet innebär att Bravura bidrar med finansiellt stöd till utvalda idrottsprofiler, personer som vi tror är morgondagens talanger. Stödet syftar till att hjälpa dem nå sina mål och går till allt från utrustning till träningsläger och liknande. I samarbetet kommer atleterna att bidra till Bravuras kännedom genom exponering av varumärket. De kommer även att medverka på event tillsammans med medarbetarna på Bravura, där de exempelvis kommer hålla i träningspass, föreläsningar och liknande.

 

Varumärkesambassadörer

I vårt löpande varumärkesarbete är värderingarna en central del. Värderingarna på Bravura handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och att agera föredömligt i alla lägen. Genom Next Gen Athletes vill vi personifiera dessa värderingar ytterligare genom att samarbeta med våra atleter, vilka är sanna inspirationskällor för oss i vårt företagande.

Nathalie Eklund - Cyklist

Nathalie är en proffscyklist med siktet inställt på OS i Paris 2024. Med hennes målmedvetenhet och driv är hon en sann inspirationskälla för oss.

"Att ta en medalj på OS i Paris är det stora målet för mig och att realisera min dröm. Det målet ger mig en positiv energi att fortsätta träna hårt när det är som jobbigast.

Nathalie Eklund