Telia kontor
  1. BRAVURA
  2. Nyheter
  3. Telia och Bravura utökar samarbetet

Telia och Bravura utökar samarbetet

För den som hör av sig till Telias kundtjänst är chanserna stora att komma i kontakt med en av Bravuras konsulter. Sedan januari 2022 har Bravura fått ett större åtagande hos samarbetspartnern Telia Company och blir exklusiv leverantör av konsulter inom det affärsområde som Telia kallar för Customer Service Delivery, enheten som tillhandahåller kundtjänst med 1000-tals anställda.

Samarbetet har pågått i snart 10 år och har vuxit över tid. I dagsläget jobbar Bravuras konsulter på Telias kontor i Luleå, Sundsvall, Karlstad, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö, Kalmar, Växjö och Jönköping. Under året ser vi att många vakanser att skapas och det är framför allt på sajterna i Luleå, Göteborg och Norrköping där Bravura förutspår många nya arbetsmöjligheter.

"Att leverera konsulter i den omfattning som vi gör nu ställer höga krav på organisationen., där lokal närvaro, specialiserade team och starkt kandidatnätverk är avgörande för vår framgång.”

Kim Häggström, KAM på Bravura

Profilen som Bravura söker för uppdrag hos Telia är drivna personer med viss erfarenhet av kundtjänst och/eller försäljning. Jobbet är ett perfekt instegsjobb för den som vill komma ut i arbetslivet och har cirka 0-2 års arbetslivserfarenhet. Viktigaste färdigheten bland de kandidater som söks är kommunikation och tycka om att hjälpa andra människor. Konsultuppdragen pågår under cirka 12 månader och det finns goda möjligheter att bli anställd av Telia på sikt.

Vill du veta mer om Bravuras tjänster för företag?

Bravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger med noll till åtta års erfarenhet. Vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom: områdena IT & Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Med närvaro i hela Sverige hjälper vi både små och stora företag med kompetensförsörjning. När vi är framgångsrika får människor jobb och företag stärks genom kompetens. I dag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige.

Vill du veta mer om vilka jobbmöjligheter som finns på Telia?

Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären. Via Bravura kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Nedan hittar du alla jobbmöjligheter på Telia.