Bravura_djungel_2-1

News

Samarbeten med morgondagens idrottsstjärnor

av Bravura

Next Gen Athletes - Bravura-1

Nu lanserar vi ett sponsringsprogram för att stötta morgondagens talanger inom idrott. Med programmet Next Gen Athletes kommer vi att stötta utvalda idrottspersoner och följa deras resa på väg mot toppen. Det handlar om individer som har siktet inställt på toppen och en tydlig roadmap för att nå dit. Dessa personer är våra förebilder och de visar vägen och inspirerar genom sitt engagemang och driv.

Idrottsprofiler på väg mot toppen

Sponsorprogrammet innebär att Bravura bidrar med finansiellt stöd till utvalda idrottsprofiler, personer som vi tror är morgondagens talanger. Stödet syftar till att hjälpa dem nå sina mål och går till allt från utrustning till träningsläger och liknande. I samarbetet kommer atleterna att bidra till Bravuras kännedom genom exponering av varumärket. De kommer även att medverka på event tillsammans med medarbetarna på Bravura, där de exempelvis kommer hålla i träningspass, föreläsningar och liknande.

Varumärkesambassadörer

I vårt löpande varumärkesarbete är värderingarna en central del. Värderingarna på Bravura handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och att agera föredömligt i alla lägen. Genom Next Gen Athletes vill vi personifiera dessa värderingar ytterligare genom att samarbeta med våra atleter, vilka är sanna inspirationskällor för oss i vårt företagande.

Sponsring av cyklisten Nathalie Eklund

Nathalie Eklund 8

Först ut välkomnar vi cyklisten Nathalie Eklund som vi kommer att följa på hennes resa mot OS i Paris 2024. 

Läs mer

 

Vi söker fler atleter

Har du också siktet inställt på toppen? Är du en av morgondagen idrottsstjärnor? I så fall vi stötta din resa! Klicka på knappen nedan för att ansöka om att bli sponsrad och en del av vårt sponsorprogram Next Gen Athletes.

Ansök om sponsring

news nextgenathletes