Bravura_djungel_2-1

News

Plats 10 och på väg uppåt

av Bravura

Det finns ett stort utbud av aktörer att vända sig till för att ta hjälp med rekrytering och bemanning. Branschorganisationen Kompetensföretagen utfärdar aktorisationer till rekryteringsföretag och bemanningsföretag i syfte att säkerställa att företagen i branschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. På så vis är autorisationen en kvalitetsstämpel för företag som nyttjar aktörernas tjänster och för bemanningskonsulter som blir anställda.

Kompetensföretagen har idag cirka 600 auktoriserade medlemmar, vilket representerar cirka 70 procent av hela rekryterings- och bemanningsbranschen. Ungefär 1,7 procent av Sveriges arbetsföra befolkning arbetar idag för medlems­företagen och cirka 83 000 personer är helårsanställda.

Bravura är på plats 10

Varje kvartal publiceras en topplista med de 25 aktörer som har högst omsättning. På listan för White Collar 2017 hamnade Bravura på plats 16. För helåret 2018 har Bravura klättrat från 16:e till 10:e plats! Det gläder oss att se att allt hårt jobb lönar sig och att vi kan fortsätta växa genom att stärka företag och människor. Vi siktar långsiktigt på att bli nummer 1 inom tjänstemannaområdet. Det är en vision som blir mer och mer verklighet för varje dag, vecka, månad och år som går.

När Kompetensföretagen listar företagen med högst omsättning görs indelningen mellan White Collar och Blue Collar, vilket innebär en indelning mellan tjänstemän och arbetare. Exempel på yrkesområden inom White Collar är Ekonomi/Finans, Försäljning, IT, Marknadsföring/Information, Teknik med mera. Exempel på yrkesområden inom Blue Collar är Bygg, Industri/Tillverkning, Lager/Logistik med mera.

Här kan du se hela listan >>

  

Vill du veta mer om oss?

Är du intresserad av att veta mer om hur det är att jobba på Bravura? Läs mer här om karriär hos oss >>

Behöver ert företag hjälp med rekrytering eller bemanning? Anledningen till varför vi växer är våra engagerade medarbetare som varje dag skapar värde för både företag och människor. Klicka på bilden nedan och läs mer om våra tjänster.

New call-to-action

nyheter