Bravura_djungel_2-1

News

En sommarhälsning - återblick och tacksamhet

VD HAR ORDET 2020 - EN SOMMARHÄLSNING 

En sommarhälsning från Bravuras VD martin Sander.

En sommarhälsning från Bravuras VD Martin Sander

 

En sommarhälsning - Återblick och tacksamhet

Nu när vi går mot semestertider närmar vi oss även tid för återblick och reflektion. När vi ser tillbaka på det halvår som gått så är det med stor glädje som vi kan konstatera att det vi kämpar för varje dag faktiskt ger resultat som skapar skillnad för både människor och företag. I skrivande stund har vi sedan januari 2018 fått in 49 859 ansökningar, genomfört 3775 intervjuer, gett jobb till 850 människor och hjälpt 420 företag att hitta nya medarbetare.

Nu börjar vi redan blicka framåt på den återstående delen av året där vårt uppdrag är att fortsätta stärka företag genom människor och människor genom jobb.

 

Tack, tack och tack

Vi vill rikta ett varmt tack till dig som sökt jobb via oss under året! Vårt mål är att hjälpa dig att lyckas genom att erbjuda jobbmöjligheter och förenkla ditt jobbsökande.

En av våra största utmaningar i takt med att vi växer är att bibehålla det personliga i jobbsökarprocessen och att lyckas återkoppla till alla som söker jobb. Vi är fullt medvetna om att återkoppling och transparens är centralt när man söker jobb, att avsaknad av återkoppling har direkt påverkan på användarupplevelsen och helhetsintrycket hos den som är kandidat. Med de insikterna jobbar vi stenhårt för att skapa den bästa möjliga tjänsten för dig som söker jobb via oss.

Stort tack till alla kunder som ger oss förtroendet att hitta rätt kompetens! Vi ser fram emot att fortsätta stärka era verksamheter genom att hitta rätt medarbetare. För drygt en månad sedan fick vi resultatet från en kundundersökning som genomförts av en oberoende part. Vi kan konstatera att ni, våra kunder är nöjda, men samtidigt inse att vi behöver fortsätta förädla de faktorer som driver kundnöjdheten. Vi ska ha branschens nöjdaste kunder och dit ska vi nå genom att alltid värna om våra kunder genom ett högre engagemang och att vara en enkel och smidig partner att jobba med.


Tusen tack till alla konsulter som varje dag gör ett fantastiskt jobb och representerar Bravura ute hos de företag som vi hjälper. Oavsett om du har som mål att jobba långsiktigt som konsult hos Bravura eller om du ser uppdraget som en språngbräda till en ny arbetsgivare så vill vi hjälpa dig att lyckas genom att erbjuda dig det stöd som du behöver. Därtill vill vi alltid vara en riktigt bra arbetsgivare så att du kan utvecklas och nå dina mål!


Mängder av tacksamhet till alla medarbetare som är med och bidrar till att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Det är alla medarbetare på Bravura som gör det möjligt. Vi har hittills i år gett jobb till 850 människor! I och med det är vi på god väg mot målet!

Se nu till att använda sommaren till återhämtning och ta till vara på de där stunderna som ger dig ny energi. Efter semestern är vi tillbaka och då ser vi fram emot att fortsätta växa och skapa värde tillsammans med er!

 

martin-sanchez-298031-unsplash