Bravura_djungel_2-1

News

Bravura rekryterar 18 nya säljare

av Bravura
Bravura_lång1

Efter en period av nedgång i efterfrågan upplever vi nu ett ökat behov från företagen att rekrytera och hyra in personal. För att möta den efterfrågan rekryterar vi 18 nya säljare. De nya säljarna kommer att fokusera på små till medelstora företag runt om i landet. Tjänsterna riktar sig till bolag som är i behov av att rekrytera eller hyra Next Gen Professionals, talanger med 0-8 års erfarenhet inom tjänstemannaområdet.

Rätt inställning och engagemang

Vi söker 18 personer med placering i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skellefteå, Luleå och Uppsala. Vi letar efter tävlingsinriktade personer som vill utvecklas och nå nya höjder inom B2B-försäljning. Vad man har för bakgrund och tidigare erfarenheter är inte det viktigaste för att lyckas i rollen som Account Manager hos oss. Vi tror på människors potential att utvecklas. Därför är rätt inställning och engagemang det vi framförallt letar efter bland kandidaterna som söker det här jobbet.

Trainee-program

Anställningen är en tillsvidareanställning och inleds med ett Trainee-program. Där får de nya medarbetarna lära sig grunderna i B2B-försäljning och de får rätt verktyg för att lyckas i rollen som Account Manager.

Mer information och ansökan

Läs mer

news