Spårvagnar i Oslo
  1. BRAVURA
  2. Nyheter
  3. Bravura etablerar sig i Norge – öppnar kontor i Oslo

Bravura etablerar sig i Norge – öppnar kontor i Oslo

Bravura öppnar kontor i Oslo, Norge. Bolaget heter Bravura Norge AS och det är det första av bolagen inom Bravura Group som verkar utanför Sveriges gränser. Öppningen av kontoret i Oslo är ett första steg i en internationell expansion för Bravura och ett sätt att komma närmare både företag och arbetssökande i Norge samt tillgodose kundernas behov om en nordisk leveranskapacitet. 

Ansvarig för etableringen är Marcus Kejzelman, Managing Director på Bravura Norge AS. Kontoret öppnas i september 2022 och på plats finns både säljare och rekryterare som är i gång och driver rekryteringsprocesser åt nya kunder i regionen.

  • "Vi ser en stark efterfrågan av rekryteringstjänster här och vi ser fram emot att växa i regionen och stärka företag genom rekrytering och uthyrning av talanger i början av karriären." - säger Marcus Kejzelman

Bravura är nya på den norska marknaden, men har med sig massor av erfarenheter från systerbolagen i Sverige. Bland annat befintliga kundsamarbeten med bolag som även är verksamma i Norge. Målet med satsningen är att erbjuda norska företag marknadens bästa rekryterings- och bemanningstjänster och att bli det naturliga valet för alla företag som vill hyra eller rekrytera talanger i början av karriären. För jobbsökare ska Bravura erbjuda karriärmöjligheter inom tjänstemannaområdet och ett vara ett första steg mot drömjobbet.

  • "Nu har vi ett riktigt vasst rekryteringsteam på plats, vi har redan några fina kundsamarbeten i gång och vi ser fram emot att etablera nya relationer och partnerskap i regionen. Därtill har vi ett brinnande driv att sätta Bravura på kartan här i Norge." - säger Marcus Kejzelman

Kontoret i Oslo ligger på Schweigaardsgate 14. Det är Bravuras första kontor i Norge och den första utanför Sverige. Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar till företag som vill rekrytera eller hyra personal inom tjänstemannaområdet. Inriktningen är Next Gen Professionals – talanger i början av karriären. För jobbsökare så finns det via Bravura möjlighet att jobba som konsult eller bli rekryterad. Alla rekryteringsprocesser bygger på kompetensbaserad urvalsmetodik, en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar.