Bravura_djungel_2-1

News

Bravura öppnar kontor i Linköping

av Bravura

Rekryterings- och bemanningsföretaget Bravura öppnar kontor i Linköping. Etableringen är ett steg i expansionen där man skapar ett geografiskt steg närmare företag och arbetssökande i Linköpingsområdet.

Bravuras VD Martin Sander hoppas att etableringen ska leda till fortsatt tillväxt och utökade kundsamarbeten, som i sin tur kan skapa fler arbetstillfällen och bidra till näringslivet i regionen. Kontoret öppnar den 1 augusti och blir Bravuras sjätte kontor i Sverige.

Martin Sander Bravura

”Vi ser Linköping som en naturlig tillväxtregion med stor potential där vi vill skapa nya kundsamarbeten och arbetstillfällen.” – säger Martin Sander, VD på Bravura

Om etableringen i Linköping
Kontoret i Linköping ligger på Teknikringen 9 i Mjärdevi Science Park. Den 1 augusti är det 2 personer som startar upp verksamheten, men redan veckan efter börjar 3 nya medarbetare och man kommer att vara totalt 5 personer som jobbar med rekrytering och bemanning i Linköping. Ambitionen är att växa och vara upp till 10 medarbetare inom 1 år.

”Vi känner oss lite som en start up inom Bravura. Vi bygger från grunden fast med alla förutsättningar som kommer med att vara en del av Bravura Sverige AB. Vårt mål är att så snabbt som möjligt komma in på marknaden och börja leverera värde till våra kunder och kandidater.” - säger Otto Hermansson, Regionansvarig på Bravura Linköping.

Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Jönköping. Bravura hjälper företag med rekrytering och bemanning inom tjänstemannaområdet. Idag har man cirka 670 konsulter ute som jobbar på uppdrag av Bravuras kunder. På Bravura jobbar idag cirka 130 medarbetare internt med att stärka företag genom rätt kompetens.

Bravura finns till för att korta ledtider för vakanser och förbättra matchningen av kompetens på arbetsmarknaden. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Det ser vi som karmakapitalism och det ger oss anledning att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb.

Under hösten kommer vi att få in massor av spännande uppdrag i Linköping! Håll koll på alla lediga jobb här