Bravura_djungel_2-1

News

Till dig som sökt jobb via Bravura

av Bravura

Vi på Bravura önskar dig en härlig sommar!

Passa på att ta det lugnt och ladda på med ny energi, för när du är tillbaka från semestern så vill Bravura erbjuda dig ännu fler och spännande jobbmöjligheter!

Oavsett om du har börjat nytt jobb eller om du sökt tjänster under året så vill vi tacka dig och uppmana dig att fortsätta förverkliga dina drömmar och hitta ditt drömjobb.

Bravura har hittills i år förmedlat jobb till över 840 människor och det är fler än 385 företag som har fått nya medarbetare genom Bravura. Det är just detta faktum som är vår största drivkraft! Vi finns till för att korta ledtider för vakanser och förbättra matchningen av kompetens på arbetsmarknaden. När vi är framgångsrika får människor jobb och företagen stärks genom ny kompetens. Det ser vi som karmakapitalism och det ger oss en anledning att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör.

Vi vet att du, vår kandidat vill ha relevant matchning och enkla sätt att söka jobb. Därtill tror vi att du värderar transparens, återkoppling och ett personligt bemötande i jobbsökandet. Därför vill vi förenkla jobbsökandet, förbättra matchningen och värna om återkoppling i rekryteringsprocessen. När du söker jobb genom Bravura får du alltid en möjlighet att utvärdera oss genom ett par snabba frågor. Den informationen använder vi för att ständigt förbättra användarupplevelsen. I år har vi bland annat förbättrat våra matchmail genom bättre segmentering på orter, möjliggjort ansökan utan personligt brev och skapat möjlighet att söka/spara jobbet via mobiltelefon. Just nu jobbar vi med att skapa en möjlighet att logga in via LinkedIn. Alla åtgärder syftar till att förbättra upplevelsen för dig som söker jobb via Bravura.

Innan du går på semester så uppmanar vi dig att kolla in de senaste jobben och se i fall du kan hitta ditt drömjobb. Passa även på att uppdatera din profil, så att vi har bästa möjliga chans att matcha dig mot nya spännande jobb!