Bravura_djungel_2-1

News

Därför lockades Theodor av att jobba som Account Manager

av Bravura

Theodor tävlade tidigare i simning och var inställd på att flytta till New York. Men så ändrades planerna, och han valde att tävla i en ny riktning – som Account Manager på Bravura.

Hur kommer det sig att du sökte jobb på Bravura?
Min syster jobbade på ett företag som var kund hos Bravura för några år sedan. Hon skickade annonsen för traineeprogrammet till mig och sa: ”Läs igenom egenskaperna de söker och säg till om du känner igen dig”. Jag läste igenom annonsen och mycket riktigt stämde det mesta in på mig. Jag blev intresserad och sökte jobbet!

Har du några tips på hur man blir en bra Account Manager?

Alla säljare har olika tekniker, men i grund och botten handlar det om uthållighet. Det kommer många motgångar, men också många framgångar. Så länge du fokuserar på framgångarna och lär dig av motgångarna kommer du att bli duktig.

Vem passar jobbet för?

Där faller vi tillbaka på uthållighet igen, det är något som alla säljare på Bravura har gemensamt. Jag tror att alla kan jobba med sälj så länge du lägger manken till och lägger ner dina timmar på jobbet. Att jobba som säljare kan vara väldigt frustrerande för dem som tar saker och ting personligt. Jag tror att jobbet passar dem som är sugna på att få en bättre affärsförståelse och vill få in en fot i näringslivet.

Vill du jobba som Account Manager på Bravura?

Just nu söker vi Account Managers till våra kontor. Läs mer och ansök genom länken nedan!

New call-to-action

 

Läs även
Från Account Manager till Senior Account Manager
Fredrik berättar om sitt jobb som Account Manager
Tre snabba med Bravuras nya rekryterare Marcus
Därför valde Cindy att jobba på Bravura
Från VM till Account Manager
Därför valde Malin att jobba som Account Manager

inspiration karriär