Bravura_djungel_2-1

News

Nina om sin karriärresa till Senior Consultant Manager

av Bravura

Senior Consultant Manager Nina

Nina klättrade upp till rollen som Senior Consultant Manager

I augusti 2015 började Nina som konsultchef och rekryterare i Göteborg. Idag jobbar hon som Senior Consultant Manager i Bravuras nyckelkundsteam. I veckans ”Tre snabba” delar hon med sig av sina karriärtankar samt tips på hur vi kan bli ett bättre arbetslag!

Berätta om din resa till rollen som Senior Consultant Manager?
- Allt började när jag jobbade som konsultchef och rekryterare på Bravuras kontor i Göteborg. Därefter flyttade jag upp till Stockholm för att börja jobba på NKA, Bravuras nyckelkundsteam. Vid årsskiftet 2017 gick jag in i rollen som Senior Consultant Manager efter att ha påvisat fina resultat och ett stort engagemang. Då fick jag börja arbeta ännu närmare affärerna och ta mycket eget ansvar.

Du som har erfarenhet, hur skapar vi ett bra team på jobbet?
- På vår avdelning har vi alltid en öppen och rak dialog sinsemellan. Vi arbetar tätt ihop och är beroende av varandra i teamet. Om något är bra säger vi det, samma sak om något inte är det. På så sätt jobbar vi gemensamt åt samma håll – att sätta kunden i första hand och bli bättre på det vi gör.

Vad är det bästa med att jobba på Bravura?
- Bravura är ett tillväxtföretag, och jag gillar att få vara med och påverka vår resa mot miljarden. Här får jag chansen att lyfta saker som kan förändra Bravuras framtid. Även om vi har ett utarbetat arbetssätt finns det ett stort utrymme för var och en att få komma med idéer och tankar för att uppnå sina individuella mål. Jag får planera och styra min egen arbetsdag, vilket jag ser som en fördel.

Läs även
Från Account Manager till Senior Account Manager
Fredrik berättar om sitt jobb som Account Manager
Tre snabba med Bravuras nya rekryterare Marcus
Därför valde Cindy att jobba på Bravura
Från VM till Account Manager
Därför valde Malin att jobba som Account Manager