Bravura_djungel_2-1

News

Tre snabba med Bravuras Account Manager Hazhier

av Bravura

Hazhier tre snabba

Tre snabba frågor

Vi kör tre snabba frågor med Bravuras Account Manager Hazhier!

Hur kommer det sig att du valde att jobba som Account Manager?
- Jag sökte egentligen ett annat jobb via Bravura men när jag kom på intervjun insåg jag att det var här jag ville arbeta! Nu har jag varit på Bravura i över 1,5 år och det som får mig att tycka om Account Manager-rollen är den ständiga utmaningen och att jag varje dag får utveckla min kompetens.

Vad är det som driver dig i din roll?
- Jag får väldigt mycket eget ansvar, vilket får både mig själv som person och mina kundsamarbeten att växa. Jag skulle beskriva det som att driva ett litet företag i ett stort företag.

Vad är det bästa med ditt jobb?
- Jag blir aldrig fullärd och det finns alltid saker jag kan göra bättre. Om jag har en bra idé finns det alltid någon som lyssnar och uppmuntrar mig till att prova den. Att jag dessutom får arbeta med ett härligt gäng gör jobbet ännu roligare!


Se alla lediga jobb på Bravura

 

Läs även
Tre snabba med Bravuras nya rekryterare Marcus
Därför valde Cindy att jobba på Bravura
Från VM till Account Manager
Hitta syftet som driver dig