Bravura_djungel_2-1

News

Jobbduellen resulterade i 3118 nya jobb

av Bravura

Under 2016 har bemanningsföretagen Bravura och branschkollegan Framtiden utmanat varandra i en duell för att gemensamt driva varandra till att hjälpa fler människor till jobb. Jobbduellen resulterade i 3118 nya jobbtillfällen och 100 000 kr till Radiohjälpen.

Bakgrunden till jobbduellen är att vi, två snabbväxande och tävlingsinriktade bemannings- och rekryteringsföretag ville hitta nya vägar att få ut fler människor i jobb. Vi beslutade oss därför för att utmana varandra. Jobbduellen gick ut på att mäta vilket av företagen som lyckades förmedla flest jobb under 2016. Båda företagen skulle även investera 50 000 kr vardera till välgörande ändamål i riktning mot att stärka möjligheten för fler människor att få jobb. Vinnaren fick bestämma hur totalbeloppet om 100 000 kr skulle investeras.

Jobbduellen har varit jämn, men Framtiden drog i slutet av året ifrån och står som stolt vinnare i tävlingen. Under året har vi även utmanat varandra i deltävlingar, så som antal människor i arbete under specifik månad, flest bokade kundmöten m.m.

Vi på Bravura tackar Framtiden för en god match och gratulerar till vinsten! Här är ett citat från Bravuras VD Martin Sander:

”Det har varit ett mycket kul och givande år och självklart gratulerar vi Framtiden till vinsten i duellen! Oavsett vem av oss som skulle tagit hem vinsten är vi vinnare genom den otroliga prestation som båda företagen har gjort under året. Huvudpoängen med hela jobbduellen var att hjälpa fler företag och människor till jobb. Samtidigt som båda företagen fortsätter att utvecklas. Utgångspunkten var att lite sund konkurrens sporrar oss internt på ett positivt sätt."

De 100 000 kr i som avsatts för att investeras i riktning mot att stärka möjligheten för fler människor att få jobb kommer att gå till Radiohjälpen och ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”. Ett bidrag som ska hjälpa till att förbättra utsikterna för de miljontals barn som idag lever i krig och konflikter runtom i världen.

Vi är väldigt glada över att kunna göra skillnad för både människor och företag. Hela vårt företagande grundar sig på en tanke om att jobb är något fundamentalt i de allra flesta människors liv, att människor och företag stärker varandra och bidrar till tillväxt och utveckling. Bravura finns till för att korta ledtider för vakanser och förbättra matchningen av kompetens på arbetsmarknaden. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Det ser vi som karmakapitalism och det ger oss en anledning att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör. På Bravura brukar vi därför säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb.

Har du hittat syftet som driver dig? Läs mer och testa dina drivkrafter här.