Bravura_djungel_2-1

News

Bravura köper träningspass till förmån för Musikhjälpens insamling

av Bravura

Bravura köper träningspass av radarparet Brita och Kalle till förmån för barn i krig och deras rätt att gå i skolan.

Auktionen slutade på 46 900 kr vilket går till Musikhjälpens insamling för de över 30 miljoner barn som inte kan gå i skolan på grund av krig och konflikter. Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström kommer att köra ett svettigt pass med medarbetarna på Bravura. Det är, enligt Kalle, ett asjobbigt och jättekul pass.

”Det är en ”win-win-win”! Alla barn har rätt att gå i skolan och över 30 miljoner barn står idag utan denna möjlighet till följd av krig och konflikter. Det här ger oss en möjlighet att bidra till en viktig sak. Att vi dessutom får förmånen att träna med grymma Brita och Kalle, så att vi kan hålla oss friska och krya för fler framtida insatser är fantastiskt!” säger Martin Sander, VD på Bravura.

Om Musikhjälpen och BARN I KRIG HAR RÄTT ATT GÅ I SKOLAN

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Möjligheten till ett tryggare liv kan börja med ett block och en penna.

Om Brita och Kalle

Kalle Zackari Wahlström har svettats med svenska folket åtskilliga gånger i tv och Brita Zackari skriver om träning i vardagen för flera tusen följare på instagram. Till förmån för musikhjälpens insamling auktionerar de ut träningspass.