Bravura_djungel_2-1

News

Gasellföretag för fjärde året i rad

av Bravura

2016 är fjärde året i rad som Bravura blivit utsett till Gasellföretag. Under året har Bravura hittills förmedlat jobb till 1365 människor och hjälpt 469 företag att hitta nya medarbetare.

Dagens industri utser varje år Sveriges snabbast växande företag till Gaseller. Kriterierna är hårda och varje år utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag. Bland kriterierna ingår att företaget ska minst ha fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret, ökat omsättning varje år de tre senaste åren, ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt, ha vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner och att man har sunda finanser.

”Utmärkelsen ska tilldelas alla våra konsulter, rekryter och framförallt våra medarbetare. Det är deras insatser och personliga engagemang som möjliggör tillväxtresan. Vi är glada över att kunna göra skillnad i företag och människors liv och den här utmärkelsen ser vi som ett kvitto på det. Vi ska idag känna oss stolta och glada för utmärkelsen, men långt ifrån nöjda. Efter gasellutmärkelse fyra år i rad siktar vi nu på ytterligare fyra år.” – Martin Sander, VD på Bravura.

Syftet med DI Gasell är att lyfta fram företag som skapar tillväxt i Sverige och som kan inspirera andra entreprenörer. Gasellföretagen skapar nya jobb i Sverige, vilket vi är stolta över att vara en del av.

Bravura består i dagsläget av 800 medarbetare varav 670 är konsulter hos Bravuras kunder. Bravura har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Under våren 2017 öppnas ett nytt kontor i Jönköping.

Läs mer om rekrytering och bemanning från Bravura här.