Bravura_djungel_2-1

News

VI är Bravura

av Bravura

På Bravura är resan målet. Både individens och vårt gemensamma.

"Ingen trodde på mig. Ingen ville ge mig chansen. Sedan träffade jag Bravura. 3 år senare har jag skapat mig en lysande säljkarriär. Jag är Bravura." - Betim, 28 år.

"Jag bestämde mig som 16-åring att flytta hemifrån och bli självständig. Jag jobbade 60 timmar per månad för att klara mig finansiellt. Detta gjorde jag ett bra tag på många olika arbetsplatser. Idag är jag på en arbetsplats som engagerar sig i mig, motiverar mig och som jag med glädje kan maximera min fulla potential. Jag är Bravura." -Sofia, 24 år.

"När min idrottskarriär började närma sig sitt slut kom jag in i en identitetskris. Vem är jag och vad gör jag nu? Bravura gav mig chansen att börja nästa kapitel i livet. Idag är jag på en arbetsplats där jag får chansen att leverera på elitnivå. Jag är Bravura." -Pernilla, 30 år.

"Jag visste vad jag ville, jag skulle bli rekryterare. Jag hade inte mest erfarenhet eller bäst CV men Bravura gav mig chansen. Idag ansvarar jag över leveransen på vårt nystartade Sundsvallskontor. Jag är Bravura." -Jenny, 27 år.

"Jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Sverige efter 3 år som reseledare. Från utlandet tog jag med mig erfarenheter för livet som jag idag är mycket glad för att kunna dela med mig utav på en arbetsplats där alla blir inkluderade oavsett bakgrund. Jag är Bravura." -Jonathan, 28 år.

"Jag trodde inte på mig själv, jag trodde inte att jag var duktig nog att jobba på kontor, men jag hittade ett företag som trodde på mig. Nu tror jag på mig själv mer än någonsin. Jag är Bravura." -Kimberly, 24 år.

VI ÄR BRAVURA.

Vilken är din historia? Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss och vilka möjligheter som finns? Läs mer här >>