Bravura_djungel_2-1

News

Bravura och Hövding – ett smart samarbete

av Bravura

Bravura har rekryterat en Area Sales Manager till Hövding i Stockholm, en växande startup som tillverkar världens första airbag för cyklister - ett alternativ till cykelhjälmen. Vi har tidigare hjälpt Hövding att hitta nya medarbetare i Malmöregionen, nu expanderar de och vi har fått äran att hjälpa dem hitta en nyckelperson till region Stockholm. Bravura tycker att Hövding är ett klockrent exempel på hur en smart lösning har blivit ett framgångsrikt bolag och vi ser fram emot att genom ny personal bidra till att deras affär stärks.

Hur fungerar Hövding?
Hövding är en airbag för cyklister. Istället för en cykelhjälm har du på dig en liten krage, som genom avancerade sensorer känner av rörelsemönster och reagerar så fort olyckan är framme. Då blåser airbagen upp till en huva som fixerar din nacke och skapar en mjuk och skonsam stötdämpning. Trycket hålls konstant i flera sekunder vilket gör att den klarar flera slag mot huvudet under samma olycka.

Hövding har sitt ursprung i ett examensarbete i industridesign utfört vid Lunds Universitet 2005 och är resultatet av ett intensivt forskningsarbete som har pågått sedan dess.

På Bravura gillar vi smarta lösningar och är stolta över att få samarbeta med Hövding.

Läs mer om Hövding här
Läs här om hur Hövding ska förvandla London till en säkrare cykelstad, med hjälp av en specialgjord digital knapp med genom vilken cyklister ska visa borgmästaren att de är i behov av förbättringar i den riskabla trafikmiljön

Vill du veta mer om hur Bravura arbetar med rekrytering och bemanning? Läs och kontakta oss här!