Bravura_djungel_2-1

News

Möt Galyna - Atlas Antibodies nästa laboratorieingenjör

av Bravura

Möt Antibodies nästa laboratorieingenjör

Galyna ska snart börja sin anställning som laboratorieingengör hos Atlas Antibodies, en rekrytering som gjordes via Bravura. Atlas Antibodies har idag ca 30 anställda som utvecklar, producerar, marknadsför och säljer antikroppar till forskare, labb och sjukhus runt om i världen med fokus på frågeställningar inom bland annat cancerdiagnostik. Vi ringde upp henne för en pratstund!

Hej Galyna! Du har precis blivit rekryterad av Bravura till Atlas Antibodies, till en tjänst som laboratorieingenjör. Först och främst, grattis till ditt nya jobb!
- Tack! Jag är väldigt glad att jag nådde hela vägen i rekryteringsprocessen och fick den här tjänsten. Jag känner att jag har kompetensen och mycket att bidra med så jag ser fram emot att börja jobba!

Berätta om hur det gick till när du sökte jobbet?
- Jag såg mig omkring efter labbaserade tjänster och hittade den här tjänsten på arbetsförmedlingens platsbank. Jag sökte den via Bravura och kontaktade även rekryteraren, Maja, för att få svar på några frågor. Hela processen gick väldigt smidigt med ett engagerat bemötande av Maja! Jag upplevde att responsen var snabb och kommunikationen tydligt.

Har du sökt många jobb?
- Ja, eftersom min nuvarande projektanställning tar slut i juni har jag sökt väldigt intensivt, ett tiotal ansökningar sedan januari. Så här efteråt känns det som att jag har fått en bättre inblick i hur rekryteringsbranschen fungerar, på gott och ont, och kan säga att mitt intryck av Bravura är mycket positivt.

Vad var det som stack ut i den här processen?
- Det var rakt igenom en smidig process där jag fick snabb respons. Men det som verkligen stack ut var rekryterarens engagemang och stödet jag fick från henne. Jag kände att Maja trodde på mig.

Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst?
- Jag ser fram emot att prova ett nytt sätt att arbeta på. Bioteknikbranschen är annorlunda jämfört med den akademiska världen som jag har många års erfarenhet av. Här kommer jag att se resultat av min insats direkt och inte i en avlägsen framtid. Tack vare min långa och breda erfarenhet tror jag att jag kan komma in i mina nya uppgifter snabbt. Dessutom känns det extra bra att det här är tänkt att bli en tillsvidareanställning.

Tack för pratstunden och lycka till hos Atlas Antibodies!