Bravura_djungel_2-1

News

Programmeringstävling och mingel med Itello

av Bravura

Tillsammans med Itello bjöd vi i förra veckan in studenter till Bravuras kontor för att träffa och mingla med våra rekryterare och representanter från Itello. tn_itello

Den här gången bjöd vi in studenter som har siktet inställt på en framtid som programmerare/utvecklare – dessutom tävlingsinriktade sådana eftersom kvällen innehöll en tävling i Java. Efter utmaningen blev det mat, dryck och tid för att ställa frågor till Itellos representanter. Tack till alla som kom och bidrog! Förhoppningen är att några av dem som kom och tävlade ska bli anställda av Itello framöver. We'll keep you posted!

Tycker du att det här låter som ett kul sätt att träffa potentiella arbetsgivare på? Bravuras Talent Network finns för att koppla ihop studenter med näringsliv. Bli medlem för att få inbjudningar till våra träffar och hålla koll på vad som händer. Läs mer här.

Vill du också bjuda in studenter till en kväll på Bravuras kontor? Kontakta talentnetwork@bravura.se

tavling1

inspiration karriär nyheter