Bravura_djungel_2-1

News

Bravura skänker 37 329 kronor till UNHCR

av Bravura

Att vi är många som bryr oss om det som händer i Europa och Mellanöstern just nu och att engagemanget finns ibland oss går verkligen att ta på. Sedan bilden på den drunknande treårige pojken kablades ut i alla världens medier har katastrofen berört oss in i själen, det som tidigare för en del kanske ha varit svårt att ta på har nu fått ett ansikte och något som alla kan relatera till. Vi är många som känner maktlöshet och frustration över allt detta.

Att krisen är den största flyktingkatastrofen sedan andra världskriget och att totalt 60 miljoner människor i världen, varav hälften barn, befinner sig på flykt med en enda vilja, nämligen att överleva och att få möjligheten att leva ett normalt liv, gör att kortsiktiga initiativ - stora som små - gör skillnad.

På Bravura hade vi under september månad ett initiativ som i alla fall kortsiktigt ger en hjälpande hand till dem som befinner sig i ett inferno av kris just nu. Genom att nå några olika milstolpar, som gav en viss summa pengar per uppnådd milstolpe, samlade vi tillsammans in 37 329 kronor till FN:s flyktingorgan UNHCR.

Vill du också hjälpa till? Även en liten summa gör stor skillnad.
- 125 kronor räcker till 10 dunkar vatten
- 255 kronor räcker till ett nödpaket
- 2077 kronor räcker till ett familjetält som ger skydd

Läs mer och skicka in ditt bidrag via Sverige för UNHCR

nyheter