Bravura_djungel_2-1

News

Dafina — konsult med hela Sverige som arbetsplats

av Bravura

BildDafina_blogg
Hej Dafina! Du är anställd av Bravura på konsultuppdrag hos IP-Only. Berätta!
- Jag arbetar för IP-Only med att informera fastighetsägare om fiberutbyggnad i deras område. Utifrån en lista på adresser kontaktar jag personer och bokar in möten, sedan åker jag hem till dem och informerar om fiber.

Jag informerar om fibernätet i hela Sverige, just nu är jag i Hylte kommun i Halland. Jag och mitt team på ett tiotal personer reser runt i landet, bor ihop och peppar varandra.

Vad är din största utmaning i arbetet?
- Mitt jobb är en utmaning och min lön baseras på hur bra det går för mig vilket varierar från område till område. Utmaningen är det som är roligast med mitt jobb, jag gillar att själv lägga upp min dag och själv kunna påverka hur bra det går. Det driver mig hela tiden framåt!

Var tror du att din drivkraft kommer från?
- Den kommer från att jag som person är ganska rastlös och behöver en konstant utmaning. Det är aldrig hundra procent som väljer att ansluta sig till fiber, det finns hela tiden nya mål att nå.

Vad lockade med just den här tjänsten?
- När jag gick på gymnasiet jobbade jag extra som telefonförsäljare, det gick väldigt bra och jag kände redan då att jag tyckte om utmaningen. Jag började förstå att jag är duktig på försäljning, på att prata med människor och på att skapa relationer – något som jag också har fått bekräftat av vänner och familj.

Hur är det att jobba som konsult på Bravura?
- Jag har bra kontakt med min konsultchef Sara, det är en stor trygghet. Jag känner att jag kan ringa henne precis när jag vill om det skulle vara något, till exempel om jag har en fråga om lön, avtal, arbetstider, förlängning av uppdrag eller andra frågor.

Vad vill du göra längre fram?
- Jag vill utveckla det jag gör idag och fortsätta jobba med personliga kontakter.