Bravura_djungel_2-1

News

Hon sadlade om från egenföretagare till Account Manager på Bravura

av Bravura

Kristin är Account Manager och Team Leader på avdelningen Sales på Bravuras Stockholmskontor. Vi lånade henne för ett par frågor!

Vad gjorde du innan du började på Bravura?
- Bravura är mitt första jobb som anställd, innan var jag egenföretagare. Jag hade först ett filmproduktionsbolag med en anställd och sedan startade jag ett mindre fastighetsbolag där jag investerade i byggklar tomtmark och jobbade parallellt med dessa två företag. Som egenföretagare ligger försäljning till grund för allt och det är det jag brinner för, att göra affärer. När jag sedermera blev tvungen att försätta fastighetsbolaget i konkurs sökte jag mig till försäljningsyrket, som anställd, och började på Bravura som Account Manager i januari 2012. Att ha drivit egna bolag varav ett gick i stöpet har utvecklat mig både som person och säljare, det är något jag ser som en fördelaktig erfarenhet.

Hur skulle du beskriva Bravuras kultur?
- Det är en entreprenörsdriven kultur. Med det menar jag att det är öppet, att du kan vara kreativ här, att dina idéer lyfts upp och värderas. En del av ens tankar blir till förändringar som implementeras, andra inte. Men huvudsaken är att om du har en förbättringsidé tas den på allvar oavsett vilken position du har. Alla här känner ett ansvar, det är nästan som att man själv känner sig som en grundare av Bravura. Jag tror att alla känner sig delaktiga i både motgång och framgång här, vi befinner oss i en ständig utveckling.

Vad är bäst med ditt jobb?
- Det bästa med mitt jobb är att göra bra affärer med en grym leveransorganisation i ryggen. Det är en skön känsla att jag vet att jag kommer leverera en bra tjänst, att det jag förmedlar håller. Det roliga med det här jobbet är kemin mellan Bravura, kunden och kandidaten och målet att skapa en bra känsla i den kontakten. Det är också väldigt roligt att stötta mina teammedlemmar och se dem utvecklas, kanske vända en dipp till en topp, elda på mina kollegor och glädjas med dem när det går bra. Mina kollegor på säljavdelningen är en stor anledning att jag trivs så bra på mitt jobb. Det är högt i tak men alltid med respekt. Vi strävar efter att bli världens bästa säljorganisation och det är en rolig resa att vara en del av.

Vill du bli Account Manager på Bravura? Vår organisation växer och vi söker just nu flera duktiga personer till våra kontor. Se de lediga tjänsterna här.