Bravura_djungel_2-1

News

Vårens HR Meetup

av Bravura

hrmeetup_logoI höstas startade vi upp HR Meetup, vilken resa det varit sedan dess! Vi har träffat och lärt känna över 60 deltagare, lett två workshops, hållit en föreläsning, bjudit på frukost och mingel.

HR Meetup är vår möjlighet att dela med oss av kunskap och lära känna framtidens kollegor inom HR och rekrytering. På våra träffar får du diskutera och lära dig mer om praktiskt HR-arbete. Varje träff har ett nytt tema men det handlar genomgående om HR-arbete i verkligheten. Läs mer!

Vad händer i vår?
Vi är nu färdiga med planeringen av vårens HR Meetup och vi är glada att presentera både nya samarbeten och att HR Meetup kommer att ta plats på alla våra tre kontor. Det betyder att studenter från Göteborg och Malmö med omnejd också får möjlighet att delta!

Samarbete med SSR och Jusek
Nytt för i år är att vi under våren kommer att samarbeta med fackförbunden SSR och Jusek. Ihop med dem bjuder vi i februari in till träffar på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Träffarna är uppbyggda kring ett case på temat rekryterings- och organisationsstrategi. Samma träffar kommer att hållas i vår egen regi i Stockholm för medlemmar i HR Meetup.

I april hålls vårens andra meetup, då på temat svåra samtal och konflikthantering. Värt att nämna är att vi utformat detta tema efter den feedback och önskemål vi fått in av deltagare, tack för att ni hjälper oss bli bättre. Vi ser fram emot att träffa gamla och nya bekantskaper och ha ett par riktigt roliga och trevliga meetups med er alla!

Vi ses väl?
För att få en inbjudan till våra träffar måste du först ha blivit medlem, det blir du genom att skicka din intresseanmälan och en kort beskrivning av vad du studerar till hrmeetup@bravura.se

nyheter