Bravura_djungel_2-1

News

Trimble - Ett kundföretag i fokus

av Bravura

Då och då gör vi nedslag hos våra kundföretag och den här gången är det Trimbles tur. Trimble är ett innovativt, spännande företag som utvecklar och producerar elektrooptiska mätsystem för lantmäteri, bygg- och anläggningsindustri. Bravura och Trimble har haft ett långt samarbete och vi har hittills rekryterat 25 ingenjörer till Trimble AB:s Sverigekontor i Danderyd. Inför det här blogginlägget har vi träffat Camilla Trollsås, HR-chef på Trimble AB. Hon berättar om Trimble som arbetsplats och vilka som kan trivas där.

Hej Camilla, du är HR-chef på Trimble. Vad är din utmaning?

- En utmaning jag har är att göra Trimbles varumärke mer känt på arbetsmarknaden. Trimble är ett bolag med högteknologiska produkter och ett innovativt arbetsklimat som vi är stolta över, det vi vill få ut.

Vad skulle du säga kännetecknar er kultur?
- Vår kultur kännetecknas av kompetenta medarbetare som samarbetar mellan avdelningarna. Vi har ett öppet diskussionsklimat och högt i tak. Vi arbetar med ett tydligt hållbarhetsfokus där ett av målen är låg personalomsättning och sjukfrånvaro, något som märks. Många av våra medarbetare har arbetat här länge.

Varför ska man söka sig till Trimble?
- Här får du jobba med produkter i teknologisk framkant! Eftersom Trimble här i Sverige både utvecklar och producerar produkter får du en förståelse för helheten här. När det gäller karriärsvägar kan du både göra karriär i Sverige men det finns också möjlighet att arbeta utomlands. Vi uppmuntrar till våra medarbetares utveckling.

Vad söker Trimble efter när ni rekryterar?
- Det är självklart viktigt med hög teknisk kompetens i de flesta av våra roller. Men vi bryr oss också om personliga egenskaper. Vi värdesätter medarbetare som är engagerade, öppna för nya idéer och som ifrågasätter. För att hålla liv i det goda arbetsklimatet är det viktigt att du kan lyssna på dina kollegor, vågar ge feedback och intresserar dig för dina medarbetare.

Tycker du att Trimble verkar vara en arbetsplats för dig?
Läs mer på www.trimble.com eller skicka ett mejl till ansvarig rekryterare Kristina här.