Bravura_djungel_2-1

News

Träffa Bravuras HR Manager!

av Bravura

I det här blogginlägget får du lära känna Bravuras HR-chef Hanna Mikaelsson. Hanna kommer framöver att blogga om sin roll som HR-chef och dela med sig av sina tankar och erfarenheter inom området.

Hej Hanna! Du jobbar som Human Resource Manager på Bravura, berätta om din roll!
- Jag är ansvarig för Bravuras strategiska och operativa HR-arbete. Där ingår flera områden, bland annat employer branding, arbetsrätt och kollektivavtal, chefsstöd, kompetensutveckling, performance management och företagskultur. Jag leder HR-avdelningen som förutom mig består av vår internrekryterare Sofie och vår assistent Frida, därtill samarbetar vi med andra avdelningar inom employer branding och arbetsrätt. Jag sitter även i Bravuras ledningsgrupp sedan några år tillbaka, vilket gör att HR-området får ett självklart fokus hos oss.

Jag ansvarar för att se till att vi attraherar rätt personer, att vi utvecklar och behåller våra medarbetare samt att vi gör ett snyggt avslut med de medarbetare som lämnar oss. Vi är ett företag med idag cirka 390 anställda, varav ca 320 är konsulter som arbetar ute hos våra kunder. En stor utmaning för oss är att alla de som inte arbetar på våra kontor ska känna en delaktighet som anställda på Bravura. En annan rolig utmaning vi har är att behålla och utveckla den varma och härliga företagskultur vi har skapat på våra kontor, även när vi växer.

Vad kommer du att skriva om här i bloggen?
- Jag kommer att skriva inlägg om olika ämnen på temat HR, arbetsmarknad och rekrytering. Jag kommer att blogga om hur jag som HR-chef ser på vissa frågor, men även personliga tankar om till exempel föräldraskap och karriär. Det känns kul att få vara med i bloggen!

FAKTA HANNA MIKAELSSON _MG_6834hanna
Ålder: Snart 34
Familj: Sambo och en ettårig son
Jobbat i bemanningsbranschen: Sedan 2006
Jobbat på Bravura: Sedan 2010
Gillar att göra på fritiden: Vara utomhus! Sedan jag fick barn har jag ännu mer börjat uppskatta att vara ute, oavsett väder. Den bästa semestern är kombinationen utomhusaktivitet, till exempel skidåkning, och god mat; en oslagbar kombination!

Kontakta Hanna på hanna@bravura.se