Bravura_djungel_2-1

News

Träffa Robert på Bravuras ekonomiavdelning

av Bravura

Robertblogg

Hej Robert, du jobbar som redovisningsekonom på Bravura. Berätta om din roll!
- Jag har en bred roll, jag gör allt från att fakturera till att hantera reskontror samt löner och bokslut.

Idag har du jobbat på Bravura i exakt två år, grattis! Hur har de två åren varit?
- Det har varit en spännande och händelserik resa, vi har i stort sett fördubblat både omsättningen och antal internanställda här på Bravura. Min roll har också förändrats, och förändras, i takt med att vi får mer att göra. Jag har fått mer ansvar, vilket är roligt.

Vad är det som gör det kul att gå till jobbet?
- Det bästa med mitt jobb är att jag får vara med och påverka och får stor frihet under ansvar. Självklart gör även mina härliga kollegor att det känns exalterande att gå till jobbet varje morgon.

Vad krävs för att vara vass på ekonomi?
- Ekonomi är så brett, men i min roll krävs att jag håller tungan rätt i mun, är stresstålig och lyfter många hantlar så att jag orkar med den digra pappersmängden!

Vill du bli kollega med Robert?
Nu rekryterar vi en löneadministratör till Bravura. I rollen ingår bland annat att göra interna löner, löner till våra konsulter, avtalsadministration, myndighetsrapportering och pensionsrapportering. På Bravura arbetar du på ett snabbväxande företag med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Läs mer och sök tjänsten här!